Trgovec je prodal pec z vremensko regulacijo, zraven pa dal mesalne sete s termostatskimi ventili 30-60°C za talno gretje.
Sedaj se kupilo se avc05. Zdaj me pa.nekaj drygega spet zuli.
Avc se suce 90° (ce imam prav v spominu). Tripotni ventil se suce 360°.
Wtf?
Poleg tega mesalni ventil po podatkih ne bo spustil pod 30 v DV. Kako hudica si trgovec z renomejem na ogrevalni tehniki predstavlja da bo to delovalo.
A sem samo jaz prevec cuden in imam premalo znanja.
Me lahko kdo poduci?
Zdrava pamet
Ssasapo
Telmos?
.
.
.
Mešalni set s termostatskim mešalnim ventilom ne rabi pogona, saj to regulira termočlen. Kaj bi torej počel elektromotorni pogon, ki usmerja mešalni ventil? Oziroma o kakšnem mešalnem setu je govora pravzaprav?
Saj to mi je jasno, ne vem zakaj trgovec proda pec z vremensko regulacijo (katero zahteva kupec), potem pa na ponidbo doda termostatske ventile. Tak mesalni set nai proda zraven peci ki stane pol manj in se uporabniku da zajebavat s termostatskim ventilom in bo zadovljen s sobnim termostatom.
Kupec pa res ne pozna vseh sifer pd katerimi se danes prodaja roba. Se trgovec ob sestavljanju ponudbe ni bil preprican ali je crpalka v setu ali ne. In je ni bilo.
Saj to bom probal drug teden ko bo konec inventure, samo ne vem ali se v prosti prodaji sploh dobi ventil s holandci. Ali ga bo treba zamenjati z nekega drugega enakega mešalnega seta.
Celega mešalnega seta ne bi menjal, ker je talno že priklopljeno na njega, prav tako je že na razdelilcu. . Ampak ce ne drugega bom pa tudi to naredil.
Najbolj zanesljiv način za oceno dejanskega finančnega izkupička pri prodaji nepremičnine je natančen vnaprejšnji izračun vseh obveznih davkov, ki pri... Beri dalje »
Lumar s priznanji Best Buy Award, QUDAL in Customers’ Friend potrjuje tri vidike, ki postajajo pri odločitvi za gradnjo doma vse pomembnejši: vrednost... Beri dalje »
V soboto, 19. septembra 2026, vas v okviru dneva odprtih vrat med 10.00 in 14.00 uro vabimo na obisk in ogled pritlične tipske hiše, ki se nahaja v ok... Beri dalje »
Prijava uporabnika
Registracija novega uporabnika
Vaša registracija je bila uspešna.
Na vaš email naslov smo poslali sporočilo z navodili, katerim morate slediti, da bo registracija potrjena.
Porabljeno geslo
Zahtevek za spremembo gesla uspešno poslan.
Na vaš email naslov smo poslali sporočilo z navodili, katerim morate slediti za uspešno ponastavitev gesla.