Objave: 3853
Teme: 0
Ocena:
0
@JaBK posplošuješ in nizaš neke ekstreme. Vzemi zdravega človeka, kateri je zares zaradi stečaja izgubil službo in je na socialni podpori, pa namesti električne radiatorje čeprav ima delujočo peč na drva. Po drugi strani pa dva soseda še kurita na drva. V eni hiši so trije upokojenci in kar prihranijo na olju namenijo za potovanja, v drugi pa je mlada družina katera pač gradita bodočnost. Oboji bi si lahko privoščili plin ali pa TČ pa tega nočejo, ker lahko isto dosežejo ceneje.
Kaj pa avtomobil. Zakaj BMW za 500 € namesto Clia? A so tako ubogi, da ne morejo vrteti volana ker pri cliu ni servo?
Objave: 6908
Teme: 51
Ocena:
-69
Kdo zdaj posplosuje pa niza extreme? Moj scenarij je veliko bolj verjeten kot trije upokojenci cimri pod isto streho. Zdaj je pa še plin od nekod prišel. Najbrz ne misliš ta velike bombe zunaj, ker one druge opcije pa marsikdo nima na voljo, ni to tuko kot voda pa elektrika. Niti ni tako zelo poceni, če ga moraš še v bajto spraviti in priklope plačati. Ampak enim pač lokacija pa že narejena bajta z lufta pade pa samo peč kupuje. Take mlade družine se pa velikokrat odločijo za plin. Kar spet nič narobe, ampak starajo spet z druge pozicije.
Ocena:
0
Ravno to kar si napisala, bo najverjetneje naredil siromak. Šel si bo napeljevat zemeljski plin, čeprav je drago. Pol pa ne bo imel denarja za mesečne položnice. Tisti, kateri bi si pa lahko privoščil plin bo pa nabavil peč na drva in si s prihranki kaj privoščil.
Ocena:
-69
Pa od kod ti to statistiko vlečeš? Kaj kdo naredi na podlagi mesečnih dohodkov.
Ocena:
-69
Bolj odpri oči, pa za foro vzami list, pa za VSAKEGA kljukico v ustrezno rubriko naredi. Tudi pri avtih lahko dobiš druge rezultate. Se vedno pa ne boš vedel zakaj se je nekdo odločil drugače, kot bi se ti in morebiti ne samo zaradi tega ker je glup ali reven ali kaj
Ocena:
0
Oh @JaBK, kaj ti naj rečem? Glede na Eloblock in 500 € penzije sem delil z vami svoje izkušnje, katere sem, ko se pomagal marsikomu, doživel v življenju, pa se debata razvije v ne vem kam. Smo že skoraj na definiciji, da je glup tisti, kateri je manj premožen.
Očitno nekateri zares živite v svetu, katerega navadni smrtniki ne razumemo. Tisto kar gledamo ni tisto, kar vidimo. Tisto kar tipamo, ni tisto kar tipamo. Resnica je zgolj in le tisto, kar posvečeni rečejo, da je resnica.
Pa bodi dovolj. Bom še naprej uporabljal svoje oči.
Objave: 5
Ocena:
0
Matoz tvoja izkušnja mi je zanimiva, verjetno boš tudi za popravilo prej na vrsti, kot če bi vzel pri Petrolu pa še vprašanje kdo spet pride.
Ne vem tudi jaz razmišljam v tej smeri, najti pravega.