PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Energijski viri Klima AS - kdo pozna?

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kakršnekoli iskušnje?
Niso bili ravno najcenejši, vendar mi kasnje ni bilo žal tiste malo razlike, saj je bilo zelo dobro narejeno, lahko bi rekel kar nad nivojem.
Orlando je fejst dečko. Meni in kolegu so obema napeljali Mitsubishi klime in sva zadovoljna..
Ima še kdo podobno izkušnjo ali mogoče slabo? Sem ravnokar dobil njihov predračun za montažo Toshibe Estie, pa me zanima kakšno mnenje imate o montažerju.
LP

Matej
Jaz bi se tega montazerja na daaaaaalec izognil.
Razlagal tukaj ne bom; lahko verjames, lahko ne.
211 konjev sreče v ovinkih...
[img]httpunichr("58")//shraniunichr("46")si/f/P/Cm/2bVKGTTq/1/r53superchargedunichr("46")jpg[/img]
JOHN COOPER WORKS evolucija
Sam nimam neposrednih izkušenj montaže... pa vendar.
Se mi je zelo zas..al, s svojim pristopom pri pridobivanju kupcev. Neuke ljudi po sejmih zavaja, da so on-off PREPOVEDANE in da ljudje, ki jih prodajajo in tisti ki kupujejo skoraj da kriminalci... Z vzvišenim pristopom me ni prepričal...
Ima še kdo kakšno konkretno negativno izkušnjo?
LP

Matej
Sicer stara tema, ampak vseeno. Ravnokar so dokončali montažo TČ (Daikin). O njih lahko povem samo dobro. Doslej edini obrtniki, ki so se držali dogovorjenih terminov - na uro, ne samo na dan. Tudi, ko je prišlo do neprijetnega zapleta (fasaderji so mi zlomili bakreno cev, na katero se priklopi zunanja enota, kar na 2 mestih) sta Orlando in njegov kolega odpravila napako in zaradi prihajajočih praznikov izjemoma prišla delo dokončati še v soboto, čeprav sicer takrat ne delajo. Vse, kar sta hotela v zameno, sta bili 2 konkretni kavi Smile

Da zapletom ne bi bilo prekmalu konec, mi je istega dne ven "zabrisalo" še pancerko, ker sem imel ob prvem zagonu TČ, ko je bila poraba največja, na isti fazi še dogreval prostor z dvema kaloriferjema. Dokler nismo diagnosticirali napake, je bil Orlando ves čas v kontaktu z mano in poskušal tudi sam najti rešitev. Tudi naslednji dan v nedeljo, ko smo zamenjali varovalko, je bil ves čas odziven, če bi kaj potreboval.

Pod črto: lahko jih samo priporočim. Jaz sem bil izjemno zadovoljen.
Meni so dve leti nazaj montirali toplotno črpalko. Vse od informacijskega pogovora na sejmu v Ljubljani za nakup in montažo ter ogled na domu je stvar stekla kot po maslu. G. Orlando je na dogovorjen dan in predvideno uro prispel na ogled in pojasnil kaj in kje bo kaj stalo kje bodo preboji zidu za povezavo enot ter določil dan montaže. Po prejetem predračunu in plačilu avansa je ekipa prispela točno na dan in uro ki smo jo določili za montažo, ter pričela z delom. Pred tem sem vmes po prejetem načrtu o izdelavi podstavka zunanje enote le tega v lastni režiji izdelal. Vse je potekalo kot mora in se vidi da je to utečena ekipa. Pozno popoldne se je izvršil testni zagon, ter poduk o upravljanju.
Na moje zadovoljstvo zadeva špila v nulo in naj tako še dolgo traja.
O, đizs!? Spet?
Mi je pa fascinantno, da vsakič, ko se reklamira podjetje, taisto podjetje nekaj zajebe. In seveda promptno čudežno reši. V slogu Superman-a.

P.S. se oproščam, zajebejo seveda drugi. Glupi fasaderji, kdo drug? Pa glupi štromarji, ki dajo vse na eno fazo. Pa ...
Koliko konjev rabiš, da premakneš enega osla!!??
[Slika: 18-09-2024-14-01-01.jpg]  Verjeli ali ne, 570 ni dovolj!!!!
...pa bi bilo najbolje, da bi gegesi ne pisal nič... Če bolj mešaš, bolj smrdi...
Bolj je zanimivo, kako so vsi reklamni članki napisani precej drugače, kot pa dejanska pohvala, ki jo kdaj kdo napiše. Se takoj vidi, da gre za samopromocijo. S slabo izvedbo le te si pa delajo medvedjo uslugo....
Medvedjo uslugo? Saj ne vedo, kaj je to.
Iskanje po temi