PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Energijski viri Velikost zalogovnika

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hanzi Napisal:A kdo pozba etiksove zalogovnike?
Kaksna sanitarna spirala je v njem.
Inox rebrasta ali kaj drugega?
<!-- m --><a class="postlink" href="https://www.emundia.si/hranilnik-toplote-s-pretocnim-bojlerjem-in-solarnim-registrom-960-1650-hraprets960-1650">https://www.emundia.si/hranilnik-toplot ... ts960-1650</a><!-- m -->

Kar imam sam skušenj z mundići :x ne bi komentiral, dobri samo dokler ne pokasirajo.
Je pa tudi res, da niso ekskluzivni oz edini prodajalec Etiksovih zalogovnikov.....
Hehe, se najde etiksov zalogovnik se ceneje na spletu, samo trgovina oziroma.podjetje mi pa se manj zaupanja daje in bi placal samo po povzetju. Kar je tudi omogoceno, ceprav ne vem kako lahko sprejmejo jurja + gotovine , ce pa je limit nekih 400+ € za sprejem gotovne
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.biopts.si/si/hranilniki/hranilnik-toplote-o960-1650-pb-si-263">http://www.biopts.si/si/hranilniki/hran ... -pb-si-263</a><!-- m -->
a obstaja zalogovnik 1500litrov in premera 90 brez izolacije?

LP
Če ne gre drugače ga daš narediti po naročilu. Je pa vprašanje, če imaš dovolj visok prostor, da bi ga lahko postavil pokonci.
Če si pravi đek, ti ga sešvasajo na licu mesta. Ali ga kar sam.
Koliko konjev rabiš, da premakneš enega osla!!??
[Slika: 18-09-2024-14-01-01.jpg]  Verjeli ali ne, 570 ni dovolj!!!!
Zicko_ Napisal:a obstaja zalogovnik 1500litrov in premera 90 brez izolacije?

LP

Imaš skoraj tri metre visok strop?
Ponavadi so premera 80 do nekje kubika, etiks ima 96 kubik in pol, za dva kubika pa greš na 120cm.

Fery?
Kako zarolajo obod na licu mesta, da ga prisvasajo na podnico.
E? Se hecaš? Zakaj ga pa ne bi mogli?
Sicer tudi pravokotni zalogovniki niso redkost. Ovalni. Ni da ni.
Eno mogoče mal butasto vprašanje: prostora za zalogovnik imam dovolj v vse smeri, je bolje imeti visokega in z manj premera ali nižjega in z večjim premerom?
Visokega
Fery
Pravokotno in zaprti sistem običajno niso kompatibilni. Potem bi vsi cisterne od olja ponucal. Pa sem samo pri sinku v nedeljo videl to varianto (Ker je naredil odprt sistem)
zupi13 Napisal:Eno mogoče mal butasto vprašanje: prostora za zalogovnik imam dovolj v vse smeri, je bolje imeti visokega in z manj premera ali nižjega in z večjim premerom?

Vprašanje kot katera 70 kg ženska se bolje obnaša oziroma od katere imaš več v postelji , tista visoka meter in žilet ali tista za standardno dolžino postelje...sicer je pa vse v glavi...bolj za petkovo sivino....- :roll: .
Sicer pa je nekdo pred časom prav na tem forumu odgovoril, da ni butastih vprašanj, so večinoma samo butasti odgovori.... :wink:
Hanzi Napisal:Fery
Pravokotno in zaprti sistem običajno niso kompatibilni. Potem bi vsi cisterne od olja ponucal. Pa sem samo pri sinku v nedeljo videl to varianto (Ker je naredil odprt sistem)
Saj bi jih, ampak ne prenesejo 3 in več barov. Nihče noče bombe v kurilnici. Če sam švasaš, lahko trdno narediš. Tudi pravokotno.
Za odprti sistem so cisterne za KO ok.
Na cisterni od kurilca pise 0,3 bara, ne pa tri bare....
Zakaj za vraga so vse avtocisterne okrogle, vsi podzemni rezervoarji..,se rezevoarji na prevoznih sredstvh obicajno niso pravokotni (samo tomosov avtomatik mi zdele pride na pamet ki je imel pogojno pravkotnega)
. moj faks se je koncal.prej preden sem.prisel.do hidrotehnike. Wink
Zato ker je lažje in ceneje narediti, porko dio.
Kar ne pomeni, da se drugače ne da.

Kaj sem pa jaz napisal, za cisterno od kurilca?
Se ena nejastost:
Ce je zalogovnik vezan po shemi kot jo je dal zdravapamet me zanima naslednje:
Za tri ogrevalne kroge+direkten za sanitarno vodo bo kotlovski razdelilec 4 veje. Zanima me ali mora biti pod razdelilcem se kretnica in se kretnica poveze z zalogovnilom ali se zalogovnik poveze direkt z razdelilcem?
1 2 3 4 5 ... 8 Pojdi na stran 
Iskanje po temi