PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Energijski viri Vezava toplotne črpalke

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pozdravljeni.Se opravičujem ker odpiram novo temo ampak nisem našel nič podobnega.
Namrec zanimam se za nakup TC in pri ponudbah ki sem jih dobil me bega predvsem cena kotlovnice.imam dve razdelilni omarici po 8 vej (pritličje in mansarda).Ko sem se posvetoval pri različnih trgovcih so nekateri govorili o zalogovniku,mešalnih ventilih itd.drugi pa da se tega ne potrebuje.
Zanimal sem se za toplotno črpalko z integriranim bojlerjem.ce mi lahko kdo razjasni te stvari bi bil hvaležen.
Hvala
Ojej, na tem forumu nisi nič našel? Če res nisi, bomo vseh tavžent strani pisali na novo. Za začetek pa poskusi najti pojma prava in klima toplotna črpalka in še kaj pomeni inverter. Ko boš to prebral, preštej cekine in pokliči na telefonsko številko, ki se izpiše v reklami pod tvojim postom. Pred telefonijado pa se vseeno malce seznani z materijo, da boš možakarja vsaj znal kaj vprašati.
Pokliči me na 041 617453, da malo razjasniva zadevo, drugače boš dolgo časa bral in nič vedel!
<!-- w --><a class="postlink" href="http://www.telmos.si">www.telmos.si</a><!-- w --> - enostavne rešitve so vedno najboljše!
Iskanje po temi