bk9105 Napisal:@akulp: kaj si ti prišel sem glumit al iskat pomoč? Nabavil si ta model in zdaj veš ceno za en drug model, za tega, ki pa ga imaš ti, pa zgolj ugibaš?
Daj se ti raje obrni na tistega, ki ti je vse skup prodal/zmontiral/servisiral, ali tudi za te tri ne veš več točno, kdo so?
Pa dobro, kaj je z vami ljudje? Kje imaš problem bk9105
Cena je za TWH300 sem plačal 1.400. Vem pa, da je v večini trgovin več. Dobil sem jo malo skonto, ker je monter znanec.
Sem se obrnil nanj, vendar montira toliko različnih tipov da pravi, da mora preveriti te nastavitve, ker v večini se nihče ne ukvarja z njimi, ampak nastavijo na avtomatiko. Mene pa zanimajo, zato sem se že v štartu pozval tiste, ki si lastijo ta model oz. ga poznajo. In tudi, zakaj imamo forum, ne smem vprašati? Če ti je bv, ne komentiraj objave, pa je rešeno. Čakam pa tudi odgovor Veto firme, ki jih zastopa in prodaja.
Dajmo se vrniti k prvotnemu vprašanju, prosim.
Pustimo tisto, koliko je upravičen/neupravičen nakup, kamor smo potem zašli.
Moje vprašanje je še vedno na mestu in odgovora mi dejansko nihče ni dal. Še najbližje je bil simek, zdaj se pač igram in poskušam ugotoviti, kako se obnaša s tem, da spuščam vodo. Namreč tiste teorije o padcu temp. (še nisem) uspel dognati.
Torej, iščem nekoga, ki ima Kaliko model oz. res pozna parametre.
Hvala.