Malo je vse skupaj iztirilo!
Pa kaj "spomeničarji" res sitnarijo :?:
Saj T.Č. ni hiša! Predpisujejo tudi, kakšen "teglc" je lahko pred hišo? Pa barva predpražnika je tudi predpisana? Smetnjake ti je dovoljeno imeti?
Tlakovati ali asfaltirati dvorišče pustijo? Lahko imaš ciprese ali zahtevajo hruške in jabolka na vrtu? hock:
Moje mnenje! Pokrij T.Č. z gajbico za krompir, poslikaj (ali pa pridejo pogledat) in čez 24 ur daj gajbico sosedu, da jo skuri, ali pa jo porabiš za hrambo krompirja. Nihče nikoli več ne bo prišel pogledat! :wink:
P.S. Saj ni čudno, da marsikatera hiša v mestnem jedru propada, če si gredo takole!
Naredi tak ko je prav, spomenicarje pa poslji nekam.
So nam gnjavili ko smo dvignal staro bajto. Pa so rekli da lahko dvignemo za 1 meter kolencni zid. Streha da mora imet cope. Prozidek za vhod lahko potegnemo ven 2,2 metra...
Projektantka je pac take nacrte naredla, do so ti spomenicarji dali stempel. Naredili smo pa potem tako, da je za nas uporabno. Dvignili smo za eno saro vec. Ker v mansardi bistveno bol uporabno, ce imas ob straneh posevni strop 20 cm visje. Prizidek smo potegnili ven za 40 cm vec. To pomeni prostor za dve stopnici, se pravi lazje speljes stopnice. Copov na strehi pa nismo delali, ker to samo drazi streho.
Da bom jaz vrgo cez 100 jurjev v bajto potem se bom pa v strop zaletel ko bom vstal od mize, pa po stopnicah bom hodil kot alpinist, zato ker po njihovo 40 cm sirsa bajta kazi ogled kraja. Pa ja de.
Vezano na poste pred časom ko sem objavil tisto ohišje od Daikina, sem slučajno naletel na ime pod katerim se trži pri nas in je to ohišje v ceniku...SonaSafe
a je leseno? model piše, da mora biti leseno, ali sem narobe razumela in mora biti samo škatla nekako smiselno skrita.
jaz jo imam pa tudi od letos skrito pred naključnim očesom, lovorikovci so se končno razrasli. hepi, hepi,hepi... 32 evrov pa 3 leta - bagatela za tiste, ki imajo čas zastonj...
Sej so mal stran. Delajo pa od vseh najbolje. Pa so me tudi strašili. Ostali revčki na prepihu ki tvorijo mejo, so bistveno bolj bosckani. moja škatla je kot od klime, očitno mala mickena ne zmore tok
Glede spomeničarjev.
Dosedaj nisem imel probleme z nimi, sem vedno popravici povedal kaj hočem narediti in smo zmerom prišli do enga skupnega faktorja.
Tenutno iščem rešitve potem se pa bom lotil izdelave.
Evo še moja škatla na zunanji enoti. Cilj je bil zaščita rež izmenjevalca na zadnji strani (predvsem pred otroci ki radi krivijo tanek pleh in recimo pred kako točo), hkrati pa malo lepši izgled kište na betonskem podstavku. Ujame se z izgledom žaluzij na bajti - po obliki in barvi. Manjka le še kapa; kleparjem se s takim majhnim kosom ne ljubi ubadati. Če kdo pozna kakega severno od Lj prosim za info.
Uporabil sem sibirski macesen romb 7x2cm, pritrjeval s kovinskim trakom, barval z osnovno barvo ki mi je ostala od brajde. Sploh ni bilo poceni...
Najbolj zanesljiv način za oceno dejanskega finančnega izkupička pri prodaji nepremičnine je natančen vnaprejšnji izračun vseh obveznih davkov, ki pri... Beri dalje »
Lumar s priznanji Best Buy Award, QUDAL in Customers’ Friend potrjuje tri vidike, ki postajajo pri odločitvi za gradnjo doma vse pomembnejši: vrednost... Beri dalje »
V soboto, 19. septembra 2026, vas v okviru dneva odprtih vrat med 10.00 in 14.00 uro vabimo na obisk in ogled pritlične tipske hiše, ki se nahaja v ok... Beri dalje »
Prijava uporabnika
Registracija novega uporabnika
Vaša registracija je bila uspešna.
Na vaš email naslov smo poslali sporočilo z navodili, katerim morate slediti, da bo registracija potrjena.
Porabljeno geslo
Zahtevek za spremembo gesla uspešno poslan.
Na vaš email naslov smo poslali sporočilo z navodili, katerim morate slediti za uspešno ponastavitev gesla.