Objave: 3
Teme: 1
Ocena:
0
Pozdravljeni,
v ogledu imam parcelo za 30.000 evrov, ki pa je na njen narejena že temeljna plošča ampak, mi sama hiša ki je narisana po načrtu ni všeč. Sedaj pa bi rad, spremenil načrt in naredil hišo po svoje, mi lahko kdo pove kako gre s tem? Je sama cena ugodna, parcela je cca 700m2 ?
lp
Objave: 1905
Teme: 8
Ocena:
0
Teci in kupi! Kaj čakaš nesrečnik?
30.000€ za parcelo v središču Dunaja, (no ja, tudi Ljubljana bo O.K.) ! :wink:
Zastonj, ti povem! 8)
Glede hiše boš reševal kasneje, ker drugače ti bo kdo "splel" parcelo, ti pa povem, da če ti načrti za staro niso všeč, boš potreboval novo GD. 8)
Objave: 12051
Teme: 16
Ocena:
27
Pa ima ta temeljna tudi placano gradbeno zadaj? Al sam nacrt na papirju?
"Ko bom velik, bom malo manj majhen"
Ocena:
0
Ja ima narejen projekt in veljavno GD.
Ocena:
0
No, no @Roberto umiri konje!
Tako ali tako je tole odličen primer, kako se vprašanja ne postavi, :wink: vendar,
-tole v "zlati Ljubljani" niti pod razno ni :wink:
-700m2 je spodobna parcela (odvisno sicer od oblike)
-30.000 za 700m2, je cca. 43€/m2 z vključenim GD in temeljno ploščo! (odvisno seveda od lokacije, vendar neka cifra "za dol padit" tudi ni)
P.S. Oderuhe najdeš povsod! Tudi na vasi! 8)
Objave: 797
Ocena:
0
No mogoče sem malo pretiraval "ampak čist majceno" se pa strinjam s teboj, da najdeš goljufe res povsod. On bo seveda vse to kar ta parcela že ima "plačal" in nenazadnje ni nič naredil ker mu ne rabi, on hoče na novo, hmm @mato90 se splača? ne vem premisli. Jaz bi sprejel tako kot je zgradil do "kočo" in znotraj pač prilagodil po svojih željah le "nosilne" stene pusti take kot so. Kasneje pa si lahko zamisliš še kak dodaten GD po skrajšanem postopku za kako Garažo itd. nadstrešek za avto pa ni potrebe menda GD so pa omejitve.
Torej, če že plačaš izkoristi to kar dobiš zraven, sicer se ti ne splača.
Ocena:
0
Za ceno tudi sam ne vem, drugače se pa parcela nahaja v južni Sloveniji na vasi. Kako je s komunalnim prispevkom, je to potrebno plačati še preden dobiš GD? Koliko pa pride novo GD?
Objave: 12051
Ocena:
27
Če je gradbeno že plačano, potem "sprememba" gradbenega ni draga. In za 30k bi jst bil ZA če je parcela (in plošča) OK. Pač, tebi
"Ko bom velik, bom malo manj majhen"
Objave: 597
Teme: 11
Ocena:
1
:roll:
Avtor menim da na PSS ni jasnovidcev, no morda so potem to prezri
Zato ti na podlagi tvojih podatkov nihče ne more dati pametnega odgovora tudi, če bi slučajno želeli ker:
- se nikomur ne sanja kje je ta parcela, kako izgleda, kaj ima, kaj nima ...
- še manj se jim sanja kaj imaš ti v svoji glavi oz kaj želiš...
Torej za užiten odgovor potrebuješ užitne sestavine in to so konkretni/užitni podatki in ne, ne mislim koordinate parcele.
Objave: 585
Ocena:
-4
V LJ za 30000€ dobiš točno 200m2 jarka ob cesti, ne pa gradbene parcele s temeljno ploščo. Se ne hecam, to je ponudba MOL za odkup parcele v pasu do ceste, kjer je samo povsem navaden jarek za odvodnjavanje (barje).
Na 4-5m širine te tud kaj dost zajebat ne morejo, če ne odkupiš, tko da nej grejo nekam s tako ceno.
Ocena:
0
To da na PSS ni jasnovidcev, se strinjam!
Imamo pa nekaj solidnih kuharjev! S slabimi in skopimi vstopnimi sestavinami( podatki), smo mu uspeli skuhat že kar užiten obrok (odgovor) 8)
Za "slow food" obrok, pa bo moral prispevati malce boljše sestavine :wink:
Objave: 1344
Teme: 48
Ocena:
6
Pi..., da je skrivnosten, kaj sploh sprašuje o ceni.
Cena parcel je različna od vasi do vasi, to bi mu moralo biti jasno.
No, v Prekmurju so cenejše, pa ja ...sem pozabil omeniti če niso v Černelavcih, M.Soboti, .. itd.