Objave: 51
Teme: 11
Ocena:
0
Zanima me kateri sesalec do 300€ priporocate, imam 5 let star Vorwerk in kar je pri njem dobro je krtaca za tepihe in parket/ploscice za ostalo pa bre veze, zelo slabo vlece, pa drage vrecke, indikator polnosti vrecke kaze ze na polovici, da je polna... 3x bil na servisu zaradi tega, vedno ista pesem...
Hvala
Objave: 1905
Teme: 8
Ocena:
0
Bom vprašal čistilko, mislim pa, da ona uporablja sesalec z ceno nekje 80€!
Kako "vleče" ne vem, kako kaže indikator, ne vem, cene vrečk ne vem, če je kdaj bil na servisu, ne vem, VEM pa, da so tla vedno posesana! Po mojem mnenju odličen nakup! 8)
P.S. Mal heca, na tale turoben dan! :mrgreen:
Ocena:
0
@paulito, hvala sam iscem takega klasicne oblike z vec razlicnmimi prikljucki, ker se mi zdi za domaco uporabo bolj prakticen (sesanje pod posteljami, omarami, stene....)
Za 1x mi je Rowenta A4 RO6477
Ocena:
0
Sem gledala miele pa se mizdijo “zastareli” in manj prikljuckov imajo...
Objave: 16625
Teme: 48
Ocena:
50
Kupi baterijskega. Ko ga enkrat probaš, ugotoviš, da je klasika pase.
Koliko konjev rabiš, da premakneš enega osla!!??
![[Slika: 18-09-2024-14-01-01.jpg]](https://i.postimg.cc/JhNTy8Zp/18-09-2024-14-01-01.jpg)
Verjeli ali ne, 570 ni dovolj!!!!
Objave: 779
Teme: 1
Ocena:
0
Za moje pojme,ima ravno tiste priključke za vsakodnevno uporabo.In kr v sesalcu.Ne rabiš v škalo hodit iskat.Imaš takoj pr roki.Odpreš gor in je to to...
Zastareli v čem?
Ocena:
0
Zastarel v tem da je enak model ze nekaj let enak, vsaj po reviewih ko sem iskala po oznakah modelov, energiski razred je tudi c ali d... kje pa bi nasla en dober primerjalni video v prikljuckih, moci... ecoline, collection... med c1,c2 in c3?
Ocena:
0
Sem se malo bolj poglobila v te Miele sesalce in je res optimalna izbira ta ki si ga ti fantasy priporocal, je pa tudi res, da ima tocno izbrane dodatne nastavke, ki se jih najvec uporablja, hvala. Upam, da ga imajo v kaksni trgovini na obali, da si ga v zivo ogledam.
Objave: 779
Teme: 1
Ocena:
0
Malenkost kaleidoskop.
Vrjemi mi,da boš zelo zadovoljna z njim.Ker res,daje od sebe max moč.Ni kr neki.Pred njim sem imel Siemens.Kao top model.To ni blo za nikamor.Sm živce zgubljal z njim.In ga plačal tolk k tega Miele.In grem v akcijo za sesalci.Preizkusim Rowento tistega k si dala in tega Miele.In me je ta bolj prepričal.Ker je dal višjo moč sesanja od sebe.Ko daš turbo gor...sam bejži da te ne potegne noter ;).Kot bi imel Vorwerka res.
Tud vsem ostalim,ki kupujete sesalc.Vam ga res priporočam.Pač povem izkušnje z njim.In vem,da neb nikol več kupil drugo znamko.
Kaleidoskop
Sporoči,če ga bodo imel,in zahtevaj naj ti ga zalaufajo, da vidiš res turbo moč.