PodSvojoStreho.net Nepremičnine Gradbena dokumentacija Občinski prostorski načrt

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pozdravljeni

Potrebujem malo pomoči, kupujemo parcelo in nama z ženo ni čisto jasno kakšen objekt se lahko gradi, iz občine sva dobila odgovor, tako kot piše v OPPN... piše pa sledeče:

- objekt bruto tlorisnih dimenzij 12,00 m x 10,00 m + 6,00 m x 5,00 m ali 5,00m x 6,00 m (prizidava garaže) atrijske izvedbe ali brez prizidave
-etažnost objektov P+M ali K+P+M
-streha na objektih bo simetrična dvokapnica (lahko v obliki črke L) s čopi in frčadami ali brez njih, z naklonom od 30 do 45 stopinj, na posameznih delih strehe so nakloni lahko nižji
-toleranca stavb +- 1 m v vseh smereh

Zanima me, ali je lahko hiša manjša, pravokotne oblike 11 m x 9 m, P+M (brez prizidave 6m x 5m oz. 5m x 6m)?

Hvala za odgovor
Itak. Saj ti pise. +-1m...
"Ko bom velik, bom malo manj majhen"
ja... bolj me zanima, ali mora bit ta prizidava 5x6 zraven, (hiša na L).. ali je lahko brez, torej pravokotne oblike...?
Pojdi na občino. Jaz sem dobil vse info.
atrijske izvedbe ali brez prizidave
"Ko bom velik, bom malo manj majhen"
Po napisanem je lahko brez prizidave. Kljub vsemu pa preberita oppn v celoti ali se bolje ga predebetairajta z izbranim projektantom, ker je pri prostorskih aktih hudič vedno v podrobnostih.
hvala za odgovore... sem kontaktiral projektanta...tale prostorski načrt je kar obsežen... in še na občino bo kaj treba Smile ... joj te pike, vejice in podrobnosti na katerih te lovijo..
Iskanje po temi