Objave: 182
Teme: 17
Ocena:
0
Zanima me kakšne luči imate na fasadah? V mislim imam dekorativne luči, sam bi želel takšne, da oddajajo čim manj svetlobe, mogoče kakšne slike? Kje ste kupili?
Objave: 8193
Teme: 2
Ocena:
14
Želim kupiti avto. Hočem da porabi čim manj. Slike dobrodošle. Kje kupiti? A v mesnici prodajajo? Ne zameri.
Ker nimam kristalne krogle: višina luči na fasadi pa je? Vgradne - nadgradne? Led - klasika? Sveti le dol, gor ali oboje? Instalacija je izvedena (pripravljena) kako? Slike dobrodošle. Ne bom več...
Objave: 3411
Teme: 45
Ocena:
33
:lol: :lol: :lol:
Ampak, če se je že @arbajter odločil komentirati, si pa ne morem kaj, da še jaz ne povem svojega mišljenja.
Najmanj svetlobe dajejo svetilke, ki jih sploh ni.
Vseeno šalo na stran, OP je verjetno mislil svetilke s čim manj bleščanja. Takšnih rešitev je pa nešteto, samo poguglati je potrebno ali pa obiskati kakšen nakupovalni center: OBI, Bauhaus, Lesnina pa tudi kakšne špecializirane trgovine, potem pa se kaj podobnega najde v kakšni spletni trgovini, jasno s čim cenejšo opcijo.
Spraševati, kaj so drugi uporabili...hm?Uporabili so, kar je bilo njim všeč, ni pa nujno, da bo tudi meni.
Objave: 1472
Teme: 4
Ocena:
0
Nazadnje sem pri žlahtnici, na dveh koncih una iz hoferja, če je dekorativna, ne vem, pač sveti nekaj.
Objave: 300
Teme: 10
Ocena:
3
Ima jih moj sosed. Led pravokotnike v ravnini fasade. Brezveznost na kvadrat, samo sosedu se blešči. Če že rabiš nekaj poskrbi, da bo svetilo navzdol.
Ocena:
14
Kaj si to hotel povedati, Štajerec? Če veter ne piha, lahko na vsakem koncu prižgeš tudi svečo. Pač sveti nekaj...
Uredba o svetlobnem onesnaževanju tako ne dovoljuje uporabo svetilk, ki svetijo v nebo in navzgor. Če svetijo sosedu v dnevno sobo tudi ni ok.
Objave: 1514
Teme: 11
Ocena:
26
<!-- m --><a class="postlink" href="https://www.lampenwelt.de/Aussenleuchten/Wandleuchten-Aussen/Aussenwandleuchten-allgemein">https://www.lampenwelt.de/Aussenleuchte ... -allgemein</a><!-- m -->
Objave: 7877
Teme: 18
Ocena:
-189
Težko ti bo ustreči. Kaj pa ona pravi?
Objave: 1905
Teme: 8
Ocena:
0
Ima @kadotr kar prav. Za delovanje luči si odgovoren ti, za izbiro "pravih" pa se obrni na "višjo inštanco". Ne moreš zgrešit. L.P.
Objave: 299
Ocena:
0
sam imam te: <!-- m --><a class="postlink" href="https://www.ebay.de/itm/10er-2W-230V-LED-Wandeinbauleuchte-Stufenlicht-Treppenbeleuchtung-Alu-Aussen-/182621893493?hash=item2a851cf375">https://www.ebay.de/itm/10er-2W-230V-LE ... 2a851cf375</a><!-- m -->, svetijo ravno prav, nemoteče in v tla.
Objave: 1905
Ocena:
0
Sem zaslutil malček sarkazma v tejle zahvali? Čisto malo? V sledeh? :mrgreen:
Na koncu pa zdaj mene firbec matra, kaj bo gospa izbrala? Poročaj! Obvezno!
Rabim 8 komadov, pa moja ne ve kaj naj vzame! Jaz pa ne mrdnem do trgovine! Niti pod razno. :twisted:
Ocena:
14
Ok, obstaja tudi druga pot brez sarkazma in za take , ki niti z približnim opisom ne znajo nakazat, kaj bi želeli. Zato tisti avto in mesnica. Lahko pa ti pošljem kup katalogov in brošur, skozi katere se boš prebijal vsaj 14 dni, morda na koncu tudi našel, kar iščeš. Ko se ti pač niti z besedo ne da omenit ali konkretizirat želje. Takih luči je na tržišču milijon. In na forumu naj izberemo tako, ki ti bo všeč? In če ni težko tule tečnarit na forumu predvidevam, da ti potem tudi ni težko odpreti nekega spletnega brskalnika in vanj vpisati iskano frazo, če je že do prve elektro ali bau trgovine težko stopiti. Ne rabiš še ene zahvale pisat. V tem času na netu najdeš kar pač iščeš. Če pa si že iz Maribora (predvidevam da tisti mb na koncu pomeni to) se zapelji do Marchiola na Perhavčevi 15, obrni se na enega od njihovih referentov in ni vrag, da ti ne zrihtajo tistih par luči, ki ti bodo ustrezale. Samo tam bo pa vseeno potrebno vsaj približno izdavit, kake so želje. Namreč tudi oni ne znajo brati iz dlani, kugle vem da nimajo, iz zoca šlogat pa znajo še manj.
Objave: 3411
Teme: 45
Ocena:
33
Uredba o svetlobnem onesnaževanju se nanaša na poslovne, industrijske in javne objekte, cestno razsvetljavo ter osvetljevanje kulturnih in športnih objektov ne nanaša pa se na stanovanjske objekte.