Objave: 826
Teme: 55
Ocena:
0
Ja, baker bolje poznam, Alumplast mi je mogoče iziv...
Objave: 7877
Teme: 18
Ocena:
-189
Alumplast je trotlajnfoh. Torej ne more biti niti izziv...
Ocena:
-189
Najbrž. S tistim za otroke delat ne bo šlo...
Ocena:
0
Ha,ha...itak zato sem pa napisal. Za 10 m cevi in 8 fitingov se mi splača ?
Ni potrebno tako napadat, saj smo tu ,da eden drugemu pomagamo, ane.
Ocena:
-189
Saj te nisem napadel. Žagin list za železo boš zmogel, olfa nož za obrezat notranjo in zunanjo iglo, pa malo manjši sveder, kot je luknja, da boš z gladkim koncem poravnal luknjo, da boš vanjo lahko vstavil tulec. Za rezanje je odličen tisti rezalnik za baker, s koleščkom, če ga imaš. Frzenkanje se lahko opravi z večjim svedrom od luknje, če nimaš kakega originalnega frzenkarja. Potem pa kak ključ, da zategneš spoj. Pa na pir ne pozabi...
Objave: 8193
Teme: 2
Ocena:
14
Kugajzdej Cjirknčan? A ti to trdiš da je baker primeren za izvedbo vodovodnih instalacij za sanitarno vodo? Dost si upaš. Navkljub temu, da si jo toliko časa pil iz bakra. Človek bi morda nekoliko zlobno pripomnil, da se ti pozna. Ok, pri njemu gre (bo šlo za bolj kratkotrajno izvedbo provizorija vodovoda zato - morda. Tudi to sem že napisal. Drugače pa kot sem napisal že v štartu: pol colsko alkatenko, nanjo nabiješ tisto smrekco, rabiš še par niplov in en T kos, rorcange in malo volje. Torej 10m rora je 9€, tri smrekce za alkaten 9€ in še tisti preostali fitingi ne nanesejo 10€. Torej vse skup ne presega 30 ojrov. Alumplast pa baker niti z polovično ceno bliz ne prideta.
Ocena:
-189
Bakreni kotli so zelo primerni za šnops. Zato, da dvakrat useka...
Ocena:
0
Uf, je že pozno za študirat na delo, pir..... hvala ker si me spomnil... zdej bom enga pšenišnega franziskanerja odpru, že grem, na zdravje. 8)
Sklep:
Če bom lahko dobil kje preko splete alumplast ga bom dal drugače bo baker mi je instal domač.
Hvala za pomoč ,včasih je dovolj že pogovor..
Objave: 8193
Teme: 2
Ocena:
14
kadotr
Zato ga sosed pred vsako kuho vsaj eno uro riba z mivko. Da bi samo enkrat usekal.
Ocena:
-189
Eden redkih, ki zmore prebaviti pšeničnega...