Probal pri različnih strankah in mi gre spreminjat vse brez težav tud termine in sanitarno vodo. Danes dopoldne sem delal korekcijo preko Kelvina na dve regulaciji, tudi brez težav.
Še vedno sem prepričan, da težava ni pri meni tudi glede na to, da nimam samo jaz te težave.
Sam sem informatik/programer in pri meni ne vidim nobene stvari zaradi katere aplikacija ne bi delovala.
Upam, da bo vsaj tako kot ponavadi, ko je po kakem tednu spet začelo vse normalno delovati - do naslednje posodobitve.
hafo123 Napisal:Upam, da bo vsaj tako kot ponavadi, ko je po kakem tednu spet začelo vse normalno delovati - do naslednje posodobitve.
Vedno je tako .
Na trg je bil poslan polizdelek. Posodobitve čarajo v kurilni sezoni kot če izven kurilne sezone ni dovolj časa za njihovo igranje...da zmešajo nastavitve WDC in nam uporabnikom pijejo živce. Odgovora ne boš dobil od njih ker nočejo priznati za slabo razviti izdelek.
No sedaj pa trenutno vse deluje.
Sedaj pa naj mi nekdo pove kje je bila napaka - pri meni, ki so ponoči ostale stvari tako kot so bile preden sem šel spat ali pri Seltronu?
"Dragi Clausius uporabnik,
zelo nas veseli, da vas je vsak dan več, ki s SeltronHome varčujete z energijo in upravljate ogrevanje od kjerkoli želite.
Zaradi povečanega števila uporabnikov pa občasno prihaja tudi do motenj v delovanju SeltronHome platforme. Zato bomo danes, 24. novembra 2017, med 15. in 16. uro izvedli nadgradnjo SeltronHome infrastrukture v oblaku.
Nadgradnja bo izboljšala delovanje in stabilnost platforme ter s tem tudi delovanje aplikacije Clausius.
Kaj to pomeni za vas?
Sistem bo med nadgradnjo deloval v načinu vzdrževanja, kar pomeni, da v tem času ne bo mogoča uporaba aplikacije Clausius.
Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Za vsa vprašanja smo vam na voljo na naslovu <!-- e --><a href="mailto:info@seltronhome.com">info@seltronhome.com</a><!-- e --> ali prek kontaktnega obrazca v aplikaciji Clausius.
Vaša ekipa SeltronHome."
Čeprav se mi zdi razlog "Zaradi povečanega števila uporabnikov" malce za lase privlečen.
Prodam brezhiben, leto dni star Seltron komunikacijski vmesnik GWD1, za 80€. Je kot nov, a veliko ceneje kot drugje!
Komunikacijski vmesnik GWD1 lastnikom Seltron regulatorjev omogoča uporabo SeltronHome® aplikacij za oddaljeno upravljanje ogrevanja. Podpira regulatorje iz družine WDC, WXD, KXD, SGC, KUD in KPD, v letu 2017 pa bodo postopoma dodajali podporo za ostale Seltron regulatorje.
<!-- m --><a class="postlink" href="https://clausius.seltronhome.com/">https://clausius.seltronhome.com/</a><!-- m -->
Zanima me ali kdo ve v kakšnem časovnem intervalu se posodabljajo podatki v aplikacij in v brskalniku PC-ja po novem.
Ugotavljam namreč, da se sedaj podatki ne osvežujejo več takoj ko pride spremembe v temperaturi oz. ko se vklopi npr. črpalka. To opažam že dalj časa. Verjetno so težave rešili tako, da v daljšem časovnem intervalu posredujejo podatke iz WDC20 v aplikacijo.
Sam sem kupil GWD1 zato , da lahko spremljam temperaturo kotla. Ko pade temperatura kotla pod 79°c vem , da moram ponovno naložiti peč.
Sedaj pa moram zapreti aplikacijo in jo ponovno odpreti, da vidim dejansko temperaturo.
Žal ugotavljam, da se stvar razvija v to smer, da je zame vedno manj uporabna.
Pa naj še omenim, da zopet dobivam opozorilo "Prišlo je do napake ..."
Najbolj zanesljiv način za oceno dejanskega finančnega izkupička pri prodaji nepremičnine je natančen vnaprejšnji izračun vseh obveznih davkov, ki pri... Beri dalje »
Lumar s priznanji Best Buy Award, QUDAL in Customers’ Friend potrjuje tri vidike, ki postajajo pri odločitvi za gradnjo doma vse pomembnejši: vrednost... Beri dalje »
V soboto, 19. septembra 2026, vas v okviru dneva odprtih vrat med 10.00 in 14.00 uro vabimo na obisk in ogled pritlične tipske hiše, ki se nahaja v ok... Beri dalje »
Prijava uporabnika
Registracija novega uporabnika
Vaša registracija je bila uspešna.
Na vaš email naslov smo poslali sporočilo z navodili, katerim morate slediti, da bo registracija potrjena.
Porabljeno geslo
Zahtevek za spremembo gesla uspešno poslan.
Na vaš email naslov smo poslali sporočilo z navodili, katerim morate slediti za uspešno ponastavitev gesla.