Objave: 26
Teme: 11
Ocena:
0
Hvala vam...morda še kako mnenje glede omenjenega stiroporja?
Objave: 4
Teme: 1
Ocena:
0
glede,da ste skeptični vam priporočam austroterm mi smo dali grafit 14cm izdelovalec fasade iz radeč,smo zelo zadovoljni s kvaliteto materijala in z izvedbo,glede na to da imamo dve peči eno na olje drugo na drva.preden,ko smo imeli hišo brez izolacije nam je temperatura zjutraj,ko nismo bili doma bila od 17-18 stopinj,sedaj pa zakurimo samo popoldne in temperatura , še ni nikoli padla pod 21 stopinj zjutraj.Tako,da skeptiki malo premislite glede izjav.Mi smo zelo zadovoljni in tudi subvencija je bila maksimalna.
Objave: 1
Teme: 0
Ocena:
0
Dragi moji!
Austroterm stiropor se ne da primerjati z ostalimi proizvajalci, saj tako zvitega in iz vinkla stiroporja težko dobiš. Ko prijaviš reklamacijo se pa malček ponorčujejo. Ne gledat na 200€ razlike!! Smo dokupili nekaj Fragmata, ker nam je ene dimenzije zmanjkalo in uff res se ne da primerjat!!
Nisem edini primer. Moji dragi prijatelji so kupili grafitnega za eno steno in od cca 50m2 so bili 4 ravni. Ne rožic prodajat sredi zime!
Srečno! :wink:
Objave: 4017
Teme: 3
Ocena:
26
Ukrivljena je vsaka znamka EPSa če ni pravilno odležana ali pa če sploh ni odležana. Pri temu sama znamka ne igra vloge.
Objave: 394
Teme: 15
Ocena:
0
Pri stiroporju se da nareditizelo preprost test. dve plošči različnih proizvajalcev (npr.: fragmat, austrotherm) z istimi dimenzijami ter specifikacijami (npr. debelina 10cm navadni fasadni stiropor ali obe plošči malo tršega stiroporja) na tehnico. v kolikor je teža obeh plošč ista, kar mora biti, vzameš cenejšo varjanto...
Objave: 14
Teme: 0
Ocena:
0
Zdravo
Gledam tale austrotherm stiropor, bi ga rabil ene 220 m2 20 cm za izolacijo mansardne plošče, tam se zgoraj omenjene napake sploh nebi poznale, cena pa je boljša od slovenskega, mar ne. Ali ga kdo ugodno dobavlja? Lahko na ZS.
Objave: 97
Ocena:
1
Jaz sem primerjal našega od Fragmat ter tega Austrotherm, pa nisem nobene razlike opazil in ne napake. Edin to, da sem ga plačal pol ceneje za izolirat tla eps 100, pa gor talno na tacker. Tako da kot sem ga sam sprobal je kvaliteta odlična!
Objave: 1344
Teme: 48
Ocena:
6
Mogoče je kdo opazil razliko npr. fragmat 100 in ostali EPS isto trdote 100.
Dobra cena je tudi v jagerju, je pa od mužeka ki je hrvaški.( 2 cm je 1,3€ -trdote 100).
Ker bom delal tacker, bi morala ta trdota ustrezati.
Objave: 999
Teme: 50
Ocena:
1
Za tlake nabavil en slepar eps100 od austrotherma.....če si dal eno ploščo poleg druge, je bilo vmes dolgih stranic vsaj 2mm lufta....
Objave: 97
Ocena:
1
Eps 100 je dovolj za tlake in tacker sponka drži močno noter, dolžine 42 mm. Ni potrebe nekih velikih, kot nekateri pravijo. Tud eps 70 bi bil dovolj, ampak raje 100.
Objave: 910
Teme: 57
Ocena:
1
Na koga se pa obrneš za austrotherm?
Kar na
Austrotherm ?
BiH - 77 000 Bihać
Turija bb
Tel: + 387 (0)37 318 401
Fax: + 387 (0)37 318 420
E-mail: <!-- e --><a href="mailto:info@austrotherm.ba">info@austrotherm.ba</a><!-- e -->
Ali je kak prevoznik/posrednik?
Objave: 58
Teme: 8
Ocena:
0
Kakšne imate kaj izkušnje z Austrotherm stiroporjem? Sploh tisti ki ga imate vgrajenega že 5+ let?
je kaj problemov? imam ponudbo za izvedbo fasade, ki je vsaj 1500eur cenejša od konkurence (Bamit, weber....), sedaj pa me bega kvaliteta materiala....
kakšne so vaše izkušnje?