Citat:Radio Rakitna je Samo Glavan ukinu.
Poslušamo ga lahko tu.
Ampak to je, citiram:
Program za
čustveno in razumsko
uravnovešene poslušalce
In kam se prištevaš? Ne zameri...
Citat:Spal
hock: :?: :roll: Če maš jajca zapiš še kdaj in kje.
Če te že res tako močno zanima tisto spanje in objekt spanja mi prosim sporoči, pa ti podatke pošljem na ZS. Če želiš še bolj detaljne podatke ti sporočim še številko pisarne tega državnega uslužbenca, katere tako na vse pretege zagovarjaš.Če hočeš pa še številko varovalke od vtičnic v tisti pisarni, pa številko načrta...
Citat:Drgač pa, zakaj sodit javno upravo po izmečkih, ki pa so povsod? Ali pa po nekom, ki ga zalotriš v njegovem slabem trenutku?
Kaj sedaj spet bluziš? Če še znam trezno razmišljat, tale komentar razumem, kot da so izmečki povsod, torej tudi v javni upravi. Spet v drugi sapi trdiš, da sem ga zalotil v njegovem slabem trenutku? A res? Spi se kje že? Na šihtu? Tebi je to razumljivo? Meni namreč ni. A je to potem tvoja doktrina zagovarjanja javnega sektorja? Ma ja, saj imajo le slab dan.
Gremo dalje na to temo. Potemtakem ima to pravico - spati na delovnem mestu - tudi "arbajter". Po tvoji logiki. Seveda jo ima. Neodtujljivo. Štima. Vendar z eno ne tako nepomembno (tebi nedoumljivo) razliko: "arbajter" si bo spanje moral plačati sam. Iz svojega in ne našega žepa. Ker je zažiral svoj in ne naš čas. Katerega mu država ali pa javni sektor ne bo plačal temveč si ga bo moral plačati sam. Iz svoje denarnice. In najbolj zanimivo - celo prispevek na spanje bo arbajter državi moral poravnati sam. Koliko bo imel zaradi tega nižjo penzijo se bo zaradi tega moral spet sam vprašati, ti se seveda ne boš. Kako je s tem pri tebi me ne zanima, zagotovo pa ne sodiš med privatnike, prej med tiste, ki na delovnem mestu trpijo kot hudič na križu, sicer nebi otresal takih neumnosti. In vsaj kar se mene osebno tiče, si s tem skrajno nespametnim komentarjem izgubil vse kredibilnosti. Vsekakor pa "odlični" zagovor javnega sektorja lahko zraste le v rakitniškem okolju. Verjetno na to vplivajo jelke in bruna.
Citat:Ja in penzije boste bl malo imel, če si bo veliko osebkov nakazoval minimalca, se izogibalo dajatvam. Imamo namreč solidarnostni sistem, ki pa ga kaki osebki ne razumejo čist dobr.
Jani, povem ti le nekaj: počisti svojo podstreho in se enkrat končno postavi na trdna tla. In pozabi tiste minimalce, ki te kot kaže bolestno žulijo. Če si jih in koliko si jih kdo nakazuje, te v končni fazi nima niti slučajno pravice zanimati še manj soditi o pravilnosti tega. Če pa že provociraš - Moji prispevki v državno malho so skoraj dva jurja na mesec, iz katerih nisem izčrpal v življenju enega dne bolniške (z izjemo predlanske poškodbe), Abrahama sem pa že zdavnaj pustil za sabo. Tvoji prispevki so pa kolikšni? A ja, si napisal spodaj. Da ne delaš za €, da nebi komu moral plačati podiplomca. Še ena tvojih nebuloz. Ali pa se po tvoje spet motim?
Citat:Svet bi reševali klamfači, drugim se spet sladko =be, ki naivno verjamejo v CO2 bajke.
In elektrifikacija prometa je ena od pozitivnih strani teh bajk.
Moje stališče do CO2 bajk ti je vendar znano. Ali pa je tisti stric iz Nemčije, sliši na ime Azhajmer pri tebi že opravil svoje? Okrog elektrifikacije bajke bi jaz raje bil za sedaj še modro (skoraj plavo) tiho. Je zaenkrat vse preveč problemov okrog nje.
Citat:Veliko sem doma, ja. Sicer si nebi ustvaril doma. Nič delati? Eno je če si ovca …
Vedno bolje ti gre. In seveda vsi preostali, ki smo si ustvarili domove smo po tvoje ovce.
Citat:Jest sem se na straneh tega foruma znašel, ker sem se odločil ne odit od doma za 8-10 let, odit od družine z malimi otroci, pa ne zaslužit, ampak PRŠPARAT 30+ letni od Feryja tu gor zapisan dohodek ter kupit hiško.
Ja ti si edini, ki je tako naredil. Podobnih slučajev svet ne pozna. Dajmo se zjokat.
Citat:In sem skozi HOBY z veliiiiko DELA hiško naredil sam.
Vsem preostalim je hiška z niiiiiiič dela padla z neba. Le ti si moral garati.
Citat:Zdej jest tu vidim zlo majhne qrčke nekaterih meketajočih jagenčkov, pa me prosim demantirajte s kazanjem kdo ma večga: kaj primerljivega mojem HOBY delu (delu ja) ste v življenju naredili, pa da se to tiče foruma »pod svojo streho« :?:
Za pogled na zlo majhne qrčke bo zadostoval pogled navzdol. Prični pri sebi. In že spet: hiško zna narediti le Jani in edinole Jani. Le ti imaš hiško, ostali imamo šotore. Da se ne boš razpočil...
Citat:Ovce, gate dol. Bom za vsazga vesel, ko in če me demantira in pokaže svoje opravljeno DELO
Daj prenehaj se smiliti sam sebi. Ali pa poveličevati sebe, svojo hiško, verjemi, so ljudje, ki so jo naredili še z večjimi žrtvami, kot jih ti prikazuješ.
Citat:18 letni mulc sem staršem rekel HVALA, NE! Izpit si bom plačal sam, ko ga bom potreboval in ko bom imel avto. He, he, in mojadva froca to dobro vesta :-)
Al pa da bom šljakal za € da bom komu podiplomca plačeval? Jok brate ... moja si je podiplomca na Pariški Sorboni plačala s svojega bančnega računa, s svojimi Franki.
Jani, pa se z napisanim stavkom nisi ulovil v lastno mišelovko? Ti seveda nebi delal samo zato, ker bi z tem morebiti plačal nekomu podiplomca. Ali pa morda zato, ker si ga je tvoja ljubica morala plačati sama. Pa da te citiram ponovno:
Citat:Ja in penzije boste bl malo imel, če si bo veliko osebkov nakazoval minimalca, se izogibalo dajatvam.
A to ne diši po izmikanju plačevanja dajatev (tebi tako ljubi) državi? Ti seveda ne zdržiš v nobeni službi (jadrnice so izvzete), ker bi moral nekomu plačati podiplomca, bolniško, šolanje. In kako potem opravičuješ razumevanje solidarnostnega sistema ti kot osebek? E Jani, si kaliber brez primere.
Citat:Ko sem (zelo pozno) naredil izpit mi je bila mala malica se zjutraj sest v avto, bit zvečer v Mesini in pozno zvečer pred Palermom.
Zdaj na mal starejša leta se moram prav zbrat, pa da npr. odvozim 1500 km do Pirenejev s povprečno hitrostjo prek 120 km/h. Kratke pavze, pa gre.
Ne meketaj pa mal obrazloži, kako to s Samotom, katerega ime sem zvlekel tu not =beva folk po cestah. Namreč če se vozim s prilagojeno hitrostjo po desnem pasu AC, se striktno umikam za mano vozečim s prehitevalnega pasu, ko so to hitreje vozeči od mene, ali upoštevajoč CPP po drugih cestah moraš bil mal z=ban tud v glavo, da to vidiš kot =banje, al se motim? Sam prašam.
Vprašaš lahko, pa saj sem ti že napisal: za take se je tudi čas ustavil. Morda pa do določenih odgovorov in dognanj prideš sam. Le pospraviti je treba. Pod svojo streho.
Evo, spisano v enem postu, ne v sedmih.