Pozdravljeni!
Kot že naslov pove.
Kateri ponudnik ima najnižjo ceno električne energije za klasičen gospodinjski priklop 20A na eni fazi? oz. kje se da to primerjati?
Blond Napisal:Pozdravljeni!
Kot že naslov pove.
Kateri ponudnik ima najnižjo ceno električne energije za klasičen gospodinjski priklop 20A na eni fazi? oz. kje se da to primerjati?
Hvala in LP
Blond
Da malo razbijem posmeh in zajeb....e
Gen i ima še do konca leta za nove naročnike daleč najboljšo cene brez vezave.
F...
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.pocenielektrika.si/za-dom/poceni-elektrika/izra%C4%8Dunajte-svoj-prihranek/natan%C4%8Dnej%C5%A1i-izra%C4%8Dun-prihranka/">http://www.pocenielektrika.si/za-dom/po ... prihranka/</a><!-- m -->
Zame pravi takole.
[attachment=o25964]
Koliko konjev rabiš, da premakneš enega osla!!?? Verjeli ali ne, 570 ni dovolj!!!!
Fery, tudi jaz sem dal zahtevek par dni nazaj in je šlo skozi postopek (še vedno čakam na pošto). Sem pa po tem poklical na njihovo številko in gospa na drugi strani mi je izrecno rekla, da je treba za ta paket priklopiti k njim elektriko in plin. Ker plina nimam, mi je rekla, da potem ta paket ni za moj primer...
Upam, da se je zmotila in da bo vseeno šlo skozi. Če dobiš potrjeno, da gre tudi brez plina, pa prosim javi.
Jaz sem že dobil.
Pusti gospo na šalterju. Ne izgubljaj časa z blond ljudmi.
Klikneš da hočeš posebno ponudbo in počakaš pošto. To je vse.
Jaz sem lani zajebal. Oz. ne jaz, naša ni podpisala in smo tako vrgli nekaj denarja stran.
Kar bi rad povedal, lani je imel Gen-i podobno. In sem klical na Elektro energijo, tam je bil en dečko in sva toliko časa pilila, da mi je dal za enak denar, kot Gen-i.
In dejansko ni bilo razloga za odhod.
Letos je bila tam blond gospa ali gospodična, nekaj časa je blebetala, da se ne da, bla bla. Povedal sem jim, da se zahvaljujem za sodelovanje in to je to. Po mnogih letih šel drugam.
Firme zaradi takih, "Se ne da", izgubljajo stranke in denar.
Očitno to velja tudi za tisto, na katero si ti trefil pri Gen-i.
Koliko konjev rabiš, da premakneš enega osla!!?? Verjeli ali ne, 570 ni dovolj!!!!
Se ne splača...če spremljaš njihove druge akcije. Običajno so omenjene v forumu...
In običajno so okol novga leta nove, pa pol prehendlaš na drugo...Hiti počasi če do zdaj nisi...
Najbolj zanesljiv način za oceno dejanskega finančnega izkupička pri prodaji nepremičnine je natančen vnaprejšnji izračun vseh obveznih davkov, ki pri... Beri dalje »
Lumar s priznanji Best Buy Award, QUDAL in Customers’ Friend potrjuje tri vidike, ki postajajo pri odločitvi za gradnjo doma vse pomembnejši: vrednost... Beri dalje »
V soboto, 19. septembra 2026, vas v okviru dneva odprtih vrat med 10.00 in 14.00 uro vabimo na obisk in ogled pritlične tipske hiše, ki se nahaja v ok... Beri dalje »
Prijava uporabnika
Registracija novega uporabnika
Vaša registracija je bila uspešna.
Na vaš email naslov smo poslali sporočilo z navodili, katerim morate slediti, da bo registracija potrjena.
Porabljeno geslo
Zahtevek za spremembo gesla uspešno poslan.
Na vaš email naslov smo poslali sporočilo z navodili, katerim morate slediti za uspešno ponastavitev gesla.