lep pozdrav.
preberi svoj prispevek okrog branja (natančnost, površnost, etc...).
Citat:Lep pozdrav,
sam bom naročeval tele stopnice - Minka polar extrem, skupaj s škatlo zgoraj in pokrovom direktno iz fabrike v avstriji, kjer jih delajo.
mislim, da dovolj jasno piše, da v fabriki, kjer jih delajo. ti dam številko od grosista za export? original ponudbo, da boš verjel? O kakšni spletni strani govoriš?
da bo bolj jasno - samo na transportih, imam letno med 50 in 80.000 EUR prometa samo v avstrijo. pa mi je dal cenejšo ponudbo, kot lahko sam speljem. 50 EUR. DPD - zutraj naloži, popoldne je pri tebi. ne bi se spuščal v debate da bom že videl, 20% posla imamo samo s tem.
na dom. za to ceno. pa mi ni treba k nategunom v TopDom.
120 +80 = 200 EUR za vse. tistih 50 EUR mene ne tangira, če je komu težko dodat 25 evrov, mu jih šenkam. ponudil sem pomoč zato, ker sem v tej temi videl za ta tip, in ga posledično tudi naročil. Ne vem kaj je narobe s tem, še vedno je najcenejša opcija od vseh, ki so bile naštete na 5h straneh.
ne vem pa, kaj tebe to moti, da sem ponudil pomoč. Tvoja opcija je dražja, peljat se moraš tja, velka šansa je da ne bo na zalogi, pa še sam boš delal - ker si kupil od enega preprodajalca. ni logično, in ni razumljivo.
Kot napisano, v pon. jih naročim zase, vi pa po svoje.