Objave: 680
Teme: 50
Ocena:
0
Pozdravljeni! Prejšnji teden sem malo čekiral v Merkurju, kjer ti naredijo - obnovijo kopalnico na ključ. Saj ne, da ne bi mogel sam najti mojstrov, samo, kopalnica je precej zapletena zadeva, rabiš nekoga, da stene poravna, pa potem keramičarja, knaufarja, vodovodarja, električarja...polno enih stvari! Pri Merkurju, menda vse skupaj naredijo v 10 delovnih dneh, kar ni malo, veliko pa tudi ne...ko prenavljaš, je vsak dan pomemben. Kakšne so vaše izkušnje pri prenovah?
Objave: 413
Teme: 3
Ocena:
2
Ko smo mi obnavljali kopalnico v bloku nam jo je uspelo ravno v cca 10 dneh. Staro smo razbili sami, vse ostalo so nam delali mojstri. Je bilo pa ogromno usklajevanja, klicanja, planiranja.
Objave: 680
Teme: 50
Ocena:
0
Koliko vas je kaj ceneje prišlo?
Objave: 24
Ocena:
0
Kompletna prenovankopalnice je v mojem primeru trajala 8 dni, vključno z montažo (Ikea) pohištva. Vodododarji in keramičarji ponavadi dobro sodelujejo ko gre za sanacije in stvar gre hitro naprej. Seveda pa je razlika ali živiš v 5 nadstropju brez dvigala ali si pa v pritličju.
Objave: 413
Ocena:
2
Jaz težko rečem koliko nas je prišlo ceneje. Verjetno za tisti del štemanja in odvoza gradbenega materiala, pa elektriko sem sam prenovil. kopalniško opremo sem pa vzel preko vodovodarja zaradi nižjega davka. Če bi moral še enkrat prenavljat kopalnico in bi bil še vedno v bloku bi se sigurno odločil za tako varianto kot jo ima Merkur.
Objave: 8
Teme: 4
Ocena:
0
Od koliko do koliko sploh stane obnova kopalnice? Sprašujem za neko srednjo varianto (2x3m), ne ceneno plastiko in ne "tik marmorja".
Na oko si predstavljam da od 3k - 10k. Se motim?