Objave: 413
Teme: 3
Ocena:
2
Gor imaš zračnik, ni priklop. Spodaj desno daš T člen in nanj priklopiš dovod in grelec, levo daš ventil. Podobno kot je tukaj na tem listu spodaj: <!-- m --><a class="postlink" href="http://tucan.pucihar.com/Uploaded/Items/132/3G-A4_SLO_537.pdf">http://tucan.pucihar.com/Uploaded/Items ... LO_537.pdf</a><!-- m -->
Objave: 377
Teme: 12
Ocena:
2
JaBK tudi ti imaš kar nekaj vprašanj v tvojih temah. Zakaj če je vse na internetu?
Objave: 6908
Teme: 51
Ocena:
-69
Resnično, do takrat nisem imela nobenega mnenja o tebi. Tudi zdaj ni"neumen" ta prvi pridevnik, ki mi pride na misel.
Objave: 377
Teme: 12
Ocena:
2
No zamisli si, da postaviš vprašanje, nekdo pa ti poda nek banalen odgovor. Verjetno si ti zdi, da te ima za neumnega kajne?
Objave: 6531
Teme: 76
Ocena:
5
Mislim, da je bil Forex tisti, ki je prvi malo prenervozno odreagiral.
Kar se grelcev tiče so pa itak le v par velikostnih razredih in ker so na termostat, se bo eden (tisti močnejši) pač malo hitreje segrel in ugasnil kot kateri drugi (šibkejši). Bo pa šibkejši manj obremenjeval varovalko, pa manj vklopov/izklopov bo imel, kar je tudi ugodno.
V nekem obdobju pa bo porabljena električna moč in dovedena toplotna itak enaka.
Če imaš neki srednji radiator pač vzameš neki srednji grelec in nimaš kaj veliko falit.
Objave: 482
Teme: 11
Ocena:
2
Mah, ste eni zagledani v svoj prav.
Nekaj strani nazaj si napisal, da če priklopiš el. grelec, zapreš ventile. Potem sem jaz napisal, da zapreš samo enega. Ja in kaj pol. A se moram bunit, ker sem se še vsaj dvakrat ponovil?
Objave: 788
Teme: 4
Ocena:
1
Kateri grelec porabi manj. 300W na max ali 1000W na min?
Objave: 1675
Teme: 1
Ocena:
-2
Če je minimum drugega grelca 30% od 1000W smo tam-tam. :wink: :lol:
Objave: 482
Teme: 11
Ocena:
2
Osebno se ne bi igral s premočnimi grelci. Tudi proizvajalci grelcev priporočajo moči, ki so manjše od moči radiatorja. Dokler je vse vredu, ni panike. Če pa slučajno odpove termostat, grelec stalno dela, ventila sta zaprta, radiator je sposoben oddati toploto nazivne moči... Kaj sledi, upam, da je vsem jasno