Objave: 189
Teme: 14
Ocena:
0
Ali se že ve kdo sedaj servisira Vigase v Sloveniji .
Objave: 2
Teme: 0
Ocena:
0
Pozdravljeni,
za servis in nadomestne dele peči VIGAS se lahko obrnete na nas,
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.vodnar-letral.si">http://www.vodnar-letral.si</a><!-- m -->
0038631 279 803
Lep dan,
Domen
Objave: 1546
Teme: 3
Ocena:
14
Ali to potem pomeni, da ste vi sedaj uvoznik teh kotlov v slovenijo?
Bi me še pa zanimalo kakšna je cena za izgorevalno šobo? Navadno in litoželezno.
Objave: 4
Teme: 1
Ocena:
0
Pozdravljeni,
Kaj novega glede Vigas kotlov? Rabim šamotno opeko pa ni kot izgleda servisa oz. zastopstva v Sloveniji.
Hvala za pomoč
Sašo
Objave: 723
Ocena:
6
Pa si vprašal na naslovu dva posta nazaj ?
Lahko pa šamot čisto v redu obnoviš s šamotno opeko, ki jo dobiš v trgovinah z gradbenim materialom.
Objave: 157
Teme: 6
Ocena:
1
Odzivnost na omenjenem naslovu je slaba oz. nična, res je nisem klical sem pa uporabil spletni obrazec na njihovi spletni strani preko katerega naj bi kontaktrial pa po 3 tednih ni odziva. :?
Objave: 7877
Teme: 18
Ocena:
-189
Mr_Fizl, prav hudo potrudil se res nisi. Sem šel na njihovo stran, poklical na statično številko, odziv v nekaj sekundah. Mobi številka je res napačna, bodo popravili. Terenci običajno malo brskajo po e-pošti, posebno v tem času.
Torej odziv JE.
Objave: 12384
Teme: 192
Ocena:
8
Kadotr
Glede na to da so se javili na forumu, da imajo spletni obrazec katerega ne preverjajo , se mi vse skupaj res zdi malo neresno. Ce bi radi kaj prodali bi fizl ze zdavnaj imel zs od njih in tudi prodali bi mu najbrz kaj. Tako pa...
Ocena:
-189
Res je mogoče malo neresno. Kot tudi, da se Fizl ni ravno potrudil. Namensko sem šel na njihovo stran, ker na GSM nisem dobil odziva in poklical na statično številko. Takojšen odziv! V kolikor bi Fizl neko stvar res potreboval, bi se lahko natanko tako potrudil, kot sem se jaz. Ker pa ne ve, kaj je razlog neodziva (delo na terenu, potovanje, dopust) bi bilo prav, da se najprej sam potrudi, šele potem zadevo obeša na veliki zvon na forum. Kdor je kdaj poskusil privatizem, me razume, o tem je bilo že pisano na forumu. Je pa to zgolj moje mnenje.
Ocena:
1
kadotr no, no nič nisem na veliki zvon obešal in že v svojem prispevku sem korektno napisal, da nisem bil prav vztrajen. Izkoristil sem pač ponujeno, to je spletni obrazec kateri je verjetno namenjen temu da se zadeve skomunicirajo. Vztrajal pa nisem iz preprostega razloga, se ne mudi. Zadnja briga mi je kurjenje zdele v tej vročini, raje senca in eno ravno prav ohlajeno.
Objave: 2
Ocena:
0
Pozdravljeni forumaši,
žal sem napisal napačno mobilno številko, za kar se vsem, ki so poskušali stopiti v stik z nami iskreno opravičujem.
Zastopstvo VIGAS, nadomestni deli in servis
<!-- w --><a class="postlink" href="http://www.vodnar-letral.si">www.vodnar-letral.si</a><!-- w -->
Mobilna številka: 031 297 803
Stacionarna številka: 02 843 17 00
E-pošta: <!-- e --><a href="mailto:info@vodnar-letral.si">info@vodnar-letral.si</a><!-- e -->
Veseli bomo vašega klica.
Lep dan,
Domen
Ocena:
-189
Škoda le, da si od 23. maja nucal, da si popravil napako. Boš pri servisiranju hitrejši?
Ocena:
1
G. Domen me je kontaktiral preko ZS in se opravičil za neodzivnost.
Očitno so imeli nekaj težav zaradi portala.
Vsekakor bom pri njih naročil potreben material, ko bo aktualno, trenutno za to še ni časa in denarja.