Objave: 841
Teme: 30
Ocena:
11
Koliko imate pa zdaj v mansardi? 28 je vrjetno v najvecji vrocini?
Kaksno imate izolacijo?
Ocena:
11
Pri nas v mansardi zdaj pride do 24 stopinj, pa se kuha, je to komplet stanovanje niso samo sobe zgoraj. so pa stene brez fasade se. Streha ima 30cm izolacije, oken na jug ni razen v kopalnici je stresno. ostala imajo pa rolete pa troslojne so 0,5 faktor.
problem bo kuhanje polet, ko znotraj grejes.
Objave: 7259
Teme: 15
Ocena:
53
Ja, v taki mansardi (vsaj v kuhinjskem delu) je praktično obvezna klima. Pa dobra napa, ki se jo vestno uporablja, da takoj odvedeš vroč in vlažen zrak iznad štedilnika na prosto.
Ocena:
11
Od pecice se gre pa stalno mim. Pecica je kot kalorifer, nad vrati lepo toplo piha. Sam dobro pecica ne laufa vsak dan.
Objave: 7877
Teme: 18
Ocena:
-189
Bozgom, če že kopiraš Sassapotov prispevek, daj celega in ne le tisto, kar ti paše.
Sem šel gledat nazaj in nisem nikjer našel, da bi jaz hvalil edino talne klime znamke Daikin. Še enkrat na kratko: talna klima DA, stenska klima NE, kar se tiče pihanja, ne glede na znamko. To je edini smisel mojega pisanja. Torej sem sem napisal le to, kar je še potrdil Sassapo. Pri današnji izbiri bi zanesljivo kupil kaj cenejšega, česar takrat pač ni bilo mogoče dobiti.
O tvojih treh super klimah in nobenih tvojih osebnih izkušnjah z njimi, samo o tistih desetih!!! v enem prostoru kmečkega turizma, pa piši na forumu Biba leze...