fičo1981 Napisal:moje mnenje da naročiš kontejner si sposodiš tobogan in sam gasa.... najhitreje pa mislim da najenostavnejše. sem probal kako zgleda iz prvega štuka odstranit šodr na roke v kombi oz prikolico pa vozt, ogromno časa je šlo v nič, če bi meu pa kontejner bi pa v parih dneh nafilu in bi blo fertik.
lahko pa daš oglas da podariš dile, parket in šodr, mogoče se kdo najde k bi to tut odstranu zastonj
, sam kakšn bodo nardil pa noben ne ve.
Parket sem odstranil, tudi s pomočjo gospoda iz tega foruma, ki si ga je odpeljal za kurjavo. Hvala za pomoč, upam da je zadovoljstvo obojestransko

Meni ni problem nekaj podarit, če kdo rabi, pa nisem rekel, da bi za to samo stal pa gledal. Če bi mi kdo rekel, da odpelje šoder, samo ga moram sam not zmeta, takoj naredim. Sam hudič ker te 1 odvoz pride minimalno 100€ pa še to imajo 2m3, kar pomen v mojem primeru vsaj 2 odvoza. Mi je žal, da nisem kupil avta s prikolico.
Dile bomo na roke pa v avto in na Barje, upam da ne bodo komplicirali. Če ne bom dal v klet al pa v garažo tačas. Za šodr bom pa zgleda kontejner naročil, sicer ne vem kok m3 naj vzamem, najverjetne bom 7m3, ima še 5 ali 9, pa se mi zdita prvi premajhen, drugi pa verjetno že preveč. Za 60m2 po ene 5cm šodra, torej ene 3m3. Morebiti bi vseeno vzel 5m3....no, največja dilema je kako spravit dol vse skupaj. Tobogan verjetno preveč praši ali? Tudi cevi za spuščanje in škripec sem gledal...no, bom videl kako in kaj bom.