14.2.2017 ob 18:07
Sašo, imel sem te za bolj pametnega in korektnega človeka, posploševanje iz večine na posameznika je domena prejšnjega režima.
Migaj Napisal:Sašo, imel sem te za bolj pametnega in korektnega človeka, posploševanje iz večine na posameznika je domena prejšnjega režima.Pa Migaj, v prejšnjem režimu mi ni nič manjkalo...
Bumm Napisal:Kaj se pa potem dogaja pri tapravi on/off TC ki pri 45st povratni vodi in 100% moci dela defrost. Koliko kw ima? Kompresor je za cas defrosta izven delovnega obmocja termostatskemu expanzijskemu se ta cas mesa pa nobeden ne dela panike zaradi tega. Obljubljajo pa 30 letno delovanje teh naprav.. ??????
sašo65 Napisal:Migaj Napisal:Sašo, imel sem te za bolj pametnega in korektnega človeka, posploševanje iz večine na posameznika je domena prejšnjega režima.Pa Migaj, v prejšnjem režimu mi ni nič manjkalo...
sašo65 Napisal:.... prejšnjem režimu mi ni nič manjkalo...
hock: 1981 sem začel delat, po srednji šoli sem se šolal še ob delu, plače je bilo cca 300-400DM hodil (hodili) smo tako na morje kot smučanje, 1985 sem kupil novo 101, 1989 parcelo za bajto....ipd - 1991 sem šel v "vojno"...
zakaj že???Merlin1 Napisal:Če že pišete o pokanju uparjalnika, se to ne dogaja zaradi prehitrega odtajanja. Podobna težava se dogaja tudi na drugih inverterskih napravah, ki imajo vbrizg. Počasnejše odtajanje bistveno ne bo izboljšalo težave.Tukaj se točno vidi, da ne veš o čem pišeš. Cev namreč odlomi prav zaradi prehitrega defrosta in neodtalitve vsega ledu na nosilcu, ki ob ponovni hitri zamrznitvi vode med cevjo in ledom to mehansko odlomi. Podaljšan defrost to vedno prepreči.
gremo na temo (pustmo titita tam kjer je) piše zgleda Merlin res bedarije; tudi FWHP ima vbrizg, pa ne lomi mašine (ker če bi, potem bi se to razpisali na veliko)potemtakem so na "micki" res nastavitve narobne in s določenimi popravki se lomu izognemo...... sašo65 Napisal:Pa Migaj, v prejšnjem režimu mi ni nič manjkalo...
)))