PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Energijski viri Hrupnost - Fujitsu Waterstage HP 11

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sašo, imel sem te za bolj pametnega in korektnega človeka, posploševanje iz večine na posameznika je domena prejšnjega režima.
Ta je sedaj nova zgodovinska od Pirjevca, kjer je zapisano tudi vse tisto, kar se nekoč ne bi smelo. Drugače sem pa glih pod Titotom ja haha. Samo zadnje čase vedno neke kamne premikajo tam gori
<!-- w --><a class="postlink" href="http://www.telmos.si">www.telmos.si</a><!-- w --> - enostavne rešitve so vedno najboljše!
[img]httpunichr("58")//wwwunichr("46")b92unichr("46")net/news/pics/2013/04/14/1484180237516a6d6c142a5516663557_v4%20bigunichr("46")jpg[/img]
sodobne izvedbe enoumlja
vem, vem....sarkastično sem napisal, Migaj se pa "uzbudio"...
bil sem nedolgo nazaj v TT Okroglice in sem gledal tiste kamne, malo jih treba pošlihtat, pa bodo zopet služili svojemu namenu.. meni prav, nimam nič proti...še kje bi jih lahko "
zložili"
Migaj Napisal:Sašo, imel sem te za bolj pametnega in korektnega človeka, posploševanje iz večine na posameznika je domena prejšnjega režima.
Pa Migaj, v prejšnjem režimu mi ni nič manjkalo...
Bumm Napisal:Kaj se pa potem dogaja pri tapravi on/off TC ki pri 45st povratni vodi in 100% moci dela defrost. Koliko kw ima? Kompresor je za cas defrosta izven delovnega obmocja termostatskemu expanzijskemu se ta cas mesa pa nobeden ne dela panike zaradi tega. Obljubljajo pa 30 letno delovanje teh naprav.. ??????

Ti to malo posplošuješ ali pa pišeš na pamet.
Vsaj te za katere imam servis ali imajo posebej TEV za odtajanje ali odtajajo z vročimi plini (starejše naprave).
Novejše imajo biflow EEV.
Da, pa bi bil kompresor izven delovnega področja pa je :lol:.

Če že pišete o pokanju uparjalnika, se to ne dogaja zaradi prehitrega odtajanja. Podobna težava se dogaja tudi na drugih inverterskih napravah, ki imajo vbrizg. Počasnejše odtajanje bistveno ne bo izboljšalo težave.
sašo65 Napisal:
Migaj Napisal:Sašo, imel sem te za bolj pametnega in korektnega človeka, posploševanje iz večine na posameznika je domena prejšnjega režima.
Pa Migaj, v prejšnjem režimu mi ni nič manjkalo...

Posvečen ???
kaj to pomeni? Če sem krščen? Ne....
sašo65 Napisal:.... prejšnjem režimu mi ni nič manjkalo...

Kako to? A si delal za udbo?[emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1]

zakaj bi moral delat za udbo? Confusedhock: 1981 sem začel delat, po srednji šoli sem se šolal še ob delu, plače je bilo cca 300-400DM hodil (hodili) smo tako na morje kot smučanje, 1985 sem kupil novo 101, 1989 parcelo za bajto....ipd - 1991 sem šel v "vojno"... Arrow zakaj že???
PS. pa da me ne bi kdo označil za "jugo nostalgika" :lol:
Merlin1 Napisal:Če že pišete o pokanju uparjalnika, se to ne dogaja zaradi prehitrega odtajanja. Podobna težava se dogaja tudi na drugih inverterskih napravah, ki imajo vbrizg. Počasnejše odtajanje bistveno ne bo izboljšalo težave.
Tukaj se točno vidi, da ne veš o čem pišeš. Cev namreč odlomi prav zaradi prehitrega defrosta in neodtalitve vsega ledu na nosilcu, ki ob ponovni hitri zamrznitvi vode med cevjo in ledom to mehansko odlomi. Podaljšan defrost to vedno prepreči.
<!-- w --><a class="postlink" href="http://www.telmos.si">www.telmos.si</a><!-- w --> - enostavne rešitve so vedno najboljše!
alanford Napisal:Timi, i tata bih.

Popravek: "bi".
Ja bih, ti bi, on bi.
Smile
Arrow gremo na temo (pustmo titita tam kjer je) piše zgleda Merlin res bedarije; tudi FWHP ima vbrizg, pa ne lomi mašine (ker če bi, potem bi se to razpisali na veliko)potemtakem so na "micki" res nastavitve narobne in s določenimi popravki se lomu izognemo......
- še direkt na naslov teme: danes zjutraj pri nas -5 po nočni redukciji, dela TČ na začetni 45%-ni modulaciji, praktično neslišno....sedaj je zunaj-2° vlage 75% modulacija 16% "setpoint" 36,5° trenutno v hiši 21,6..."lovi" nastavljenih 22° Kot kaže bo sončen dan in tam ob enih/dveh bo v hiši 22,5° in zgodil so bo off....
o defrostih ne duha ne sluha...
sašo65 Napisal:Pa Migaj, v prejšnjem režimu mi ni nič manjkalo...

Hahaha. Tak kolaborantski stavek Smile)))
sašo65 Napisal:zakaj že???
To se tudi sam sprašujem.
1 ... 5 6 7 8 9 ... 13 Pojdi na stran 
Iskanje po temi