Objave: 23
Teme: 12
Ocena:
0
Zanima me kako priti do ključa zunanje elektro omarice (nov tip),da nebi klical elektra (stroški)
:?:
MATIJA
Objave: 287
Teme: 10
Ocena:
0
Težka bo. Če imata vgrajene novi tip ključavnice je najbrž edina rešitev elektro. Starejši tip pa boš najbrž dobil pri vsakem lokalnem električarju
Ocena:
0
Malo sem raziskal ta problem s ključavnico na omarici in ugotovil, da gre za proizvajalca ABLOY, ki dela zelo kvalitetne ključavnice.Res je težko priti do ključa pa še več tipov obstaja za posamezna območja tako, da odpiranje s kakšnim izvijačem ne pride v poštev!
Vendar za vsako ključavnico se najde ključ...
MATIJA
Objave: 206
Teme: 25
Ocena:
0
matija....z izvijačem ne v ključavnico ampak poleg nje v režo med vratca in okvir. Ne vem če je pri meni tak proizvajalec kot ga navajaš ti - bom preveril.
Objave: 1227
Teme: 38
Ocena:
0
Da ne bo pomote: odpiranju elektro omarice z izvijačem, kladivom, sposojenim ali ponarejenim ključem se strokovno reče vlom. Takšno početje je celo v naši državi kaznjivo.
Ocena:
0
ojoj, tega pa res nisem vedel.Hvala ker si me opozoril...
LP Matija
MATIJA
Ocena:
0
vlom že mogoče ampak kolikor vem sem jo sam plačal tako da vlamljam k sebi :wink:
Ocena:
0
se strinjam z obema....moja prejšnja izjava je bila mišljena bolj kot izziv :wink:
Da pa ne bosta mislila da nam elektro zastonj vzdržuje naše omarice......je to vzdrževanje zelo drago (le poglejta na položnico pod omrežnina in uporaba omrežja)
Objave: 43
Teme: 2
Ocena:
0
Imam el omarico z novejšim tipom kjučavnice!
Priše je električal, ki je imel 'rezervni ključ' odgovarjajočega tipa vendar, ključavnice ni odklenil...
Objave: 58
Teme: 5
Ocena:
0
Če imate notranjo napeljavo tako kot mora biti ne boste rabli ne ključa ne električarja. 8)