Objave: 320
Teme: 33
Ocena:
0
Kar se tiče njihove odzivnosti - ta teden so mi štirikrat rekli, da bodo pogledali za mojo težavo in me poklicali nazaj.
Niti enkrat me niso!!!
Moram reči, da me mineva potrpljenje. Aplikacija nenormalno nagaja.
Objave: 590
Teme: 20
Ocena:
6
Torej, pošlji e-pošto s pritožbo in objavi nam kakšen bo odziv. Tudi zaradi slabih "reklam" lahko izboljšajo marsikaj.
Objave: 5307
Teme: 5
Ocena:
32
Pravo razmisljanje. Se strinjam z vsem.
<font color="#1EC0E1">Pusti čenče,</font> <b><font color="A41E0C"><a href="https://tc.tm.si"target="fwshp">preveri sam! </a></font></b><br/><a href="https://tc.tm.si"target="fwshp">FWS HP Live</a>
Objave: 414
Teme: 0
Ocena:
1
Od nadgradnje 23.12.2016 aplikacija ne deluje pravilno. Ali vam ostalim deluje normalno ?
Ocena:
0
Žal so res SPET nekaj zaj...
Ocena:
1
Čas-ura preskakuje na poletni čas , sprememba T ni mogoča oziroma uspe po 1000 poskusih , časovni program ogrevanja prehiteva za 2 uri od nastavljenega . Če se takšno pomanjkljivo posodabljanje nadaljuje bodo lahko začeli vračat kupnino GWD-ja.
Objave: 590
Teme: 20
Ocena:
6
Hmmm.. Se danes zbudim potipam radiatorje in bili so prevroči.. Preverim temperaturo na Clausius-u.. Ker se mi mudi v službo ne ugotavljam preveč kaj bi lahko bilo. No, pogledam to temo.. in ugotovim, da je na regulatorju WXD nastavljena napačna ura in tako se je boost ogrevanje vklopilo prej kot bi se moralo. Morebitne ostale napake nisem zasledil.
PS Nadgradnja pa taka.. Zame vse isto kot je bilo. Nič nadgrajenega. Naj raje pustijo kot je, da ne bo še večja zmešnjava. Seltron GWD.. polom.. :roll:
Ocena:
0
Zopet po posodobitvi aplikacije ne deluje ne preko telefone ne preko pc.
Že dva dni dobivam "Prišlo je do napake. Prosimo poizkusite ponovne.".
Tisti, ki upravljajo oz. programirajo to aplikacijo so milo rečeni nesposobni, da dajo od sebe aplikacijo, da po posodobitvi ne delujejo niti osnovne funkcije.
Seveda na mail ne odgovarjajo.
Objave: 8660
Teme: 6
Ocena:
9
Kot pri vsakem računalniku, bi jaz prvo poskusil reset vmesnika
Ocena:
0
Sem naredil restart vmesnika pa nič ne pomaga.
Težava imajo na njihovem strežniku oz. v aplikaciji, ker drugače vidim dejanske temperature na sistemu samo spreminjati nič ne morem (temp. , urnik...).
Objave: 305
Teme: 2
Ocena:
0
Meni od danes dela normalno. Včeraj res da mi ni delalo vendar sedaj ni težav. Si poskusis s restartom/resetom ruterja?
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Ocena:
0
Restartal sem ruter in vmesnik - nič bolje.
Ocena:
1
hafo123
Za pc poizkusi-zaženi aplikacijo počakaj da se odpre in F5, za pametni pa izbriši in ponovno naloži aplikacijo . Po posodobitvi je včasih potrebno ročno naložit aplikacijo
Objave: 8660
Teme: 6
Ocena:
9
Ni logike, da bi bilo kaj na serverju, če enemu dela drugemu pa ne.
Če je to preko računalnika poskusi restartati računalnik.