3.11.2016 ob 19:40
DELPHI Napisal:Ponavadi se na kontekst opozori, ko je človek stisnjen v kot in mu zmanjka argumentov, aber...
Tudi Nemci te lahko asocirajo na Kanta ali na holokavst.
V kontekstu (jebiga) moje replike avtorici teme, pa je bila bodica, da niti fraze ne zna pravilno formulirati, kje je še radiator in kurilnica. Ja?
Hehe! Po kateri navadi, če smem vprašati? Didaskalije v poševnem tekstu: avtorica teme seveda ne pričakuje odgovora na retorično vprašanje
Pa da ne izgubljam časa, bom tebe parafrazirala (če že "kao" osnovnih fraz ne znam oblikovati
) - jaz bi tebe v tej temi raje asocirala kot nekoga, ki svetuje, kot pa pametnjakoviča, ki leporeči, a k informativnosti prispeva toliko kot moj fikus pod okensko polico...Pa še nekaj, človek pri dihanju mora, kdaj pa kdaj, tudi izdihniti, ker drugače (p)ostane zgolj in samo napihnjen, kar vodi k poku hitrorastočega ega. Svetujem ti dober izdih, dobro ti bo del. Mogoče boš presenečen-a, a stvar pomaga, ker egotripanje (na tako in drugače zelo kvalitetnih forumih) je huda stvar in se je je težko rešiti, nekaterim žal nikoli ne uspe. Upam, da ne boš med njimi :roll:

. A niso potem tla prehladna?