Boste morali še počakat na uraden izhod aplikacije - dodelan nadzorni program .....
Drugače se pa strinjam , če zadevo pošteno kupiš plačaš naj nemoteno deluje
Odlično! Zato pa zaupam Seltronu. In upam, da seveda brez doplačila oz. kot že omenjeno v sklopu Clausius aplikacije. :wink:
PS Imaš kakšno informacijo, ki nam jo lahko razkriješ?
To imajo napisano na internetni strani za aplikacijo Clausius:
* Vključena je brezplačna aplikacija Clausius, ki omogoča vse uporabniške nastavitve in pregled delovanja regulacije ogrevanja. Napredne funkcije, servisna podpora in podobno pa so na voljo v obliki naročniškega paketa.
Torej dodelana prevara Seltron (-a), saj v času mojega nakupa te opombe ni bilo. Kaj naj se jim za dodatne funkcije na aplikaciji z napakami še plačuje? Naj raje vse možnosti ponudijo brezplačno, da jim GWD-ja ne vrnem po Obligacijskem zakoniku in zakonu o varstvu potrošnikov, ker enostavno GWD ne deluje brezhibno.
Uhhhh, zarota od seltrona (sarkazem), ka bi pa ti še rad? Že clausius ne dela 100%, pa še kelvina bi rad zraven? Kaj bi parad nastavljaj dodatno? Krivuljo ogrevanja ter paraneter xyz? Tega lahko tudi wdc-ju brez težav nastaviš.
Jaz sem ga kupil zato, ker žena dela zelo različno dopoldne-popoldne pa, da mi ni potrebno tapkati po WDC stokrat preden nastavim časovnik.
Verjetno je to vse kar smo dobili "v paketu" ostalo bo pa za doplačilo.
Kaj pa ponuja Selcontrol ? Zakaj še nebi preko GWD imeli enakih možnosti ? Kolikor mi je znano je Kelvin Selcontrol prirejen za delovanje preko aplikacije Kelvin . Se bo razširil enako kot ključ za električno omarico.
Mogoče pa sem malce bolj zahteven in želim več kot je bilo dano ob prvih izdajah. Enostavno sem mnenja, da so nam dosedaj z nakupom GWD-ja dali premalo.
Sem pa mnenja, da če z nakupom podpreš nekoga v razvoju svojega izdelka, pričakuješ v zameno kaj več kot osnove. Sem zadovoljen ampak le zadovoljen. Zakaj ne bi bil toliko, da bi imel zares večino same pohvale? Do sedaj imam z njihovo odzivnostjo in pomočjo zares pozitivno izkušnjo in glede tega nimam pripomb! Jih podpiram in želim izboljšave na vseh področjih, tudi na področju zadovoljstva svojih strank.
Je pa velikokrat tako, da smo s slovenskimi proizvodi prevelikokrat zadovoljni samo zato, ker so slovenski. Potem naj nam ponudijo tudi toliko kot ostali in podpora bo zvesta.
Najbolj zanesljiv način za oceno dejanskega finančnega izkupička pri prodaji nepremičnine je natančen vnaprejšnji izračun vseh obveznih davkov, ki pri... Beri dalje »
Lumar s priznanji Best Buy Award, QUDAL in Customers’ Friend potrjuje tri vidike, ki postajajo pri odločitvi za gradnjo doma vse pomembnejši: vrednost... Beri dalje »
V soboto, 19. septembra 2026, vas v okviru dneva odprtih vrat med 10.00 in 14.00 uro vabimo na obisk in ogled pritlične tipske hiše, ki se nahaja v ok... Beri dalje »
Prijava uporabnika
Registracija novega uporabnika
Vaša registracija je bila uspešna.
Na vaš email naslov smo poslali sporočilo z navodili, katerim morate slediti, da bo registracija potrjena.
Porabljeno geslo
Zahtevek za spremembo gesla uspešno poslan.
Na vaš email naslov smo poslali sporočilo z navodili, katerim morate slediti za uspešno ponastavitev gesla.