10.2.2016 ob 22:04
Obujam temo!
Sem lastnik GWD1. Moje dosedanje izkušnje so sedaj pozitivne. Na začetku ko so seltronovi fantje dali na trg gwd smo imeli različne težave z njim. Da na kratko opišem, ruter ter gwd se nista razumela ter zaradi tega je prihajalo pogosto do nedelovanje gwd-ja, ta prekinitev signala se je zgodila 1-2x na uro, na koncu sem že kupil ono časovno vtičnico da se je lahko ruter resetiral in s tem se je povezava spet vzpostavila. To napako so sedaj odpravili vsaj pri meni, še isti dan ko sem jim malo zatežil po telefonu
v glavnem porihtali so.
DD2 + In GWD1 ne moreta skupaj delati ker en uporablja analogni drugi pa digitalni signal. Se pravi DD2+ dela kot tipalo trenutne temperature v prostoru to pomeni, da temeperature, čas ogrevanja, eco mode party mode ipd... Ne moramo nastaviti s dd2 amapak samo s aplikacijo. Zaradi tega so izdali novo notranjo enoto RCD katera bi naj to težavo odstranila. Sicer jo je možno zamenjati amapak bom počakal do konca sezone s zamenjavo notranje enote saj je treba WDC-ja posodobit.
Skratka če pozabimo na tiste začetne težave lahko samo priporočam zadevo naprej, fantje se res trudijo in delajo na izboljšavah! Sedaj sem kar zadovoljen z napravo
Sem lastnik GWD1. Moje dosedanje izkušnje so sedaj pozitivne. Na začetku ko so seltronovi fantje dali na trg gwd smo imeli različne težave z njim. Da na kratko opišem, ruter ter gwd se nista razumela ter zaradi tega je prihajalo pogosto do nedelovanje gwd-ja, ta prekinitev signala se je zgodila 1-2x na uro, na koncu sem že kupil ono časovno vtičnico da se je lahko ruter resetiral in s tem se je povezava spet vzpostavila. To napako so sedaj odpravili vsaj pri meni, še isti dan ko sem jim malo zatežil po telefonu
v glavnem porihtali so. DD2 + In GWD1 ne moreta skupaj delati ker en uporablja analogni drugi pa digitalni signal. Se pravi DD2+ dela kot tipalo trenutne temperature v prostoru to pomeni, da temeperature, čas ogrevanja, eco mode party mode ipd... Ne moramo nastaviti s dd2 amapak samo s aplikacijo. Zaradi tega so izdali novo notranjo enoto RCD katera bi naj to težavo odstranila. Sicer jo je možno zamenjati amapak bom počakal do konca sezone s zamenjavo notranje enote saj je treba WDC-ja posodobit.
Skratka če pozabimo na tiste začetne težave lahko samo priporočam zadevo naprej, fantje se res trudijo in delajo na izboljšavah! Sedaj sem kar zadovoljen z napravo