Objave: 6821
Teme: 28
Ocena:
4
Največ problemov mu je povzročal detektor zaporedja faz. Banalna zadeva
<!-- w --><a class="postlink" href="http://www.telmos.si">www.telmos.si</a><!-- w --> - enostavne rešitve so vedno najboljše!
Objave: 583
Teme: 5
Ocena:
0
Naj bi se naslovnik teme zahvalil telmosu preko forumskega ZS? Kako naj bi pol mi vedl, da je telmos pomagal resiti tezavo, oz. kaksen mojster je??
Objave: 3128
Teme: 98
Ocena:
1
Telmos se je odločil, da bo svoj poklic tržil tudi preko foruma in s tem ni nič narobe. On dobro ve da če tukaj gor pomaga z nasveti s tem dviguje svojo kredibilnost in če si bo kdo znal pomagati tudi sam bo to samo pohvala zanj in s tem spet kakšna nova stranka. Ne bo pa ob zaslužek, če tukaj razkrije kakšno svojo ugotovitev.
Objave: 668
Teme: 74
Ocena:
0
Ne vidim razloga, zakaj se strokovnjaka kot je telmos, sassopo in še mnogo drugih ne bi bilo primerno pohvaliti na forumu. Če je pripravljen svetovati na forumu, pa tudi na zs ali po telefonu je to vredno pohvale. Če bo pa zato imel nekaj več dela, mu ga pa iz vsega srca privoščim, ker mislim, da bo tudi potencialna stranka. ki ga je našla na forumu zadovoljna, ker je dobila dobrega mojstra.
Objave: 3128
Teme: 98
Ocena:
1
Tudi iz moje strani pohvala sassapotu.
@Pavel +1
Objave: 773
Teme: 22
Ocena:
-1
Sivka,
ti najprej poštimaj pri svoji porabi,(bojler pod pultom za SV) potem pa nabijaj naprej.
Jaz sem za vsako stvar,za katero sem vedel rešitev tudi tukaj zapisal (pa še na forumu Strojništvo.com).Če zadeve rešujete privatno potem se tudi zahvaljujte privatno.
Po tvojem potrebujemo enega genija,ki bo sam sebi delal reklamo.dDanes je komot nategnit pol tega foruma.A misliš,da je težko spisat celo temo problemov ,rešitev,pohval in priporočil?
In ta vas bo naaaategnil...
Objave: 423
Teme: 27
Ocena:
0
Ce fausija bi gorela ...
Tudi jaz lahko samo pohvalim telmosa. Mojster in pol.
Objave: 773
Teme: 22
Ocena:
-1
Ni fovšije,
če se greste privat,potem se ne javno hvalit.Pa kakšni ljudje ste to,da se vse privat zmenite,mi pa goltamo vaše
samohvale na forumu.
Temos pa ni mojster in pol,kvečjemu pol mojstra-dokler se pusti (?) takole hvalit.
Objave: 6908
Teme: 51
Ocena:
-69
Eden redkih drugače tu gor, ki si reklamo dela s svojim delom in ne blatenjem tujega dela... Odnos dedcu špila bolj kot marsikateremu, ki prodaja premium izdelke. Vsaka stvar je pa tako dobra, kot je dober njen najšibkejši člen in tukaj včasih ne morem verjeti, da se gredo firme s premium izdelki poceni PR. Če daš v reklamo toliko malo, koliko potem šele v druge storitve, npr montažo.
Objave: 7877
Teme: 18
Ocena:
-189
Ssecnik, ti kar imej svoje mnenje (z vso pravico). Jaz imam svojega. Hvala Telmos (Ludvik). Edina škoda, da ni nikogar, na kogar bi prenesel svoje znanje. Kot skoraj povsod: deca gre po svoje ...
Objave: 12384
Teme: 192
Ocena:
8
Kaj ko bi namesto glodali telmosa, sassapota in podobne forumase ki delijo nasvete na forumu brezplacno, glodali rajši forumase ki nimajo objav, ko pa objavis temo v iščem izvajalca se pa samo taki javijo.
Objave: 5307
Teme: 5
Ocena:
32
Se strinjam.
<font color="#1EC0E1">Pusti čenče,</font> <b><font color="A41E0C"><a href="https://tc.tm.si"target="fwshp">preveri sam! </a></font></b><br/><a href="https://tc.tm.si"target="fwshp">FWS HP Live</a>