PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Energijski viri Zahvala Telmosu_g. Ludvik_Popravilo TČ zrak voda Atlas

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Največ problemov mu je povzročal detektor zaporedja faz. Banalna zadeva
<!-- w --><a class="postlink" href="http://www.telmos.si">www.telmos.si</a><!-- w --> - enostavne rešitve so vedno najboljše!
sijared Napisal:
Citat:Brez dvoma me pa tudi zanima,za kaj je šlo in kako je napako odpravil,drugače je škoda branja teh strani.
No, s tem se ne bi strinjal. Če bi verjetno Telmosa vprašal za nasvet, verjamem, da bi ti ga poskusil stresti iz rokava. Ker pa je njegovo delo njegov vir zaslužka, mu ni potrebno na forumu odkriti vseh njegovih skrivnosti ali veščin.
Ko boš potreboval pomoč ga kontaktiraj na forumu ali zasebno. Do takrat pa vseeno prebiraj različne teme foruma in ne kritiziraj. :wink:

Za čestitke in pozdrave imam radio,za zadeve okoli ogrevanja pa forum.Če se zadeve rešujejo privatno,naj bo tudi zahvaljevanje na ZS.
Telmos,tudi meni je velike težave delal primerjalnik faz.Servis z zamenjavo 90€.Drago ?
Naj bi se naslovnik teme zahvalil telmosu preko forumskega ZS? Kako naj bi pol mi vedl, da je telmos pomagal resiti tezavo, oz. kaksen mojster je??
Telmos se je odločil, da bo svoj poklic tržil tudi preko foruma in s tem ni nič narobe. On dobro ve da če tukaj gor pomaga z nasveti s tem dviguje svojo kredibilnost in če si bo kdo znal pomagati tudi sam bo to samo pohvala zanj in s tem spet kakšna nova stranka. Ne bo pa ob zaslužek, če tukaj razkrije kakšno svojo ugotovitev.
Jaz lahko pohvalim tudi uporabnika oz. monterja @sassapo. Da ne bo pomote. Pomagal mi je pri problemu na TČ, čeprav zadeve ni prodal, niti montiral, zaslužil ni nič, bo pa v špilu v kolikor se odločim za TČ na drugem objektu. Poštenih je kar nekaj, je pa res, da so redko posejani Smile.
Ne vidim razloga, zakaj se strokovnjaka kot je telmos, sassopo in še mnogo drugih ne bi bilo primerno pohvaliti na forumu. Če je pripravljen svetovati na forumu, pa tudi na zs ali po telefonu je to vredno pohvale. Če bo pa zato imel nekaj več dela, mu ga pa iz vsega srca privoščim, ker mislim, da bo tudi potencialna stranka. ki ga je našla na forumu zadovoljna, ker je dobila dobrega mojstra.
Tudi iz moje strani pohvala sassapotu.
@Pavel +1
Kako boste pa vedeli, kdo vam lahko pomaga, ki imaste težave, če Telmosa ne bi smel človek pohvalit? Tisti, ki vam zadevo montira se spreneveda,krivi ste vi, ker ste zadevo namerno pokvarili, drugi vam noče pomagat, ker niste njega izbrali za nakup... :evil:
Edino na tak način si lahko človek pomaga, da prebira ta forum in na njem je Telmos vedno pripravljen pomagat. Tongue
Če pa s tem, da pomaga k večjemu prometu svoji firmi, pa še toliko bolje. Bo še več zadovoljnih uporabnikov ogrevalnih naprav in foruma.
Sivka,
ti najprej poštimaj pri svoji porabi,(bojler pod pultom za SV) potem pa nabijaj naprej.
Jaz sem za vsako stvar,za katero sem vedel rešitev tudi tukaj zapisal (pa še na forumu Strojništvo.com).Če zadeve rešujete privatno potem se tudi zahvaljujte privatno.
Po tvojem potrebujemo enega genija,ki bo sam sebi delal reklamo.dDanes je komot nategnit pol tega foruma.A misliš,da je težko spisat celo temo problemov ,rešitev,pohval in priporočil?
In ta vas bo naaaategnil...
Ce fausija bi gorela ...

Tudi jaz lahko samo pohvalim telmosa. Mojster in pol.
Ni fovšije,
če se greste privat,potem se ne javno hvalit.Pa kakšni ljudje ste to,da se vse privat zmenite,mi pa goltamo vaše
samohvale na forumu.
Temos pa ni mojster in pol,kvečjemu pol mojstra-dokler se pusti (?) takole hvalit.
Eden redkih drugače tu gor, ki si reklamo dela s svojim delom in ne blatenjem tujega dela... Odnos dedcu špila bolj kot marsikateremu, ki prodaja premium izdelke. Vsaka stvar je pa tako dobra, kot je dober njen najšibkejši člen in tukaj včasih ne morem verjeti, da se gredo firme s premium izdelki poceni PR. Če daš v reklamo toliko malo, koliko potem šele v druge storitve, npr montažo.
Ssecnik, ti kar imej svoje mnenje (z vso pravico). Jaz imam svojega. Hvala Telmos (Ludvik). Edina škoda, da ni nikogar, na kogar bi prenesel svoje znanje. Kot skoraj povsod: deca gre po svoje ...
Kaj ko bi namesto glodali telmosa, sassapota in podobne forumase ki delijo nasvete na forumu brezplacno, glodali rajši forumase ki nimajo objav, ko pa objavis temo v iščem izvajalca se pa samo taki javijo.
Se strinjam.
<font color="#1EC0E1">Pusti čenče,</font> <b><font color="A41E0C"><a href="https://tc.tm.si"target="fwshp">preveri sam! </a></font></b><br/><a href="https://tc.tm.si"target="fwshp">FWS HP Live</a>
1 2
Iskanje po temi