Tudi jaz sem lastnik novega UPX-3. Transport je bil izveden po stopnicah navzdol, višinska razlika cca 3m. Niti sanjalo se nam ni kako bomo to izvedli, nazadnje pa je izpadlo zelo enostavno. Po stopnicah smo namestili plohe in peč praktično drsali navzdol (problem je bila tudi višina zato transport po ceveh ni bil možen). Zaradi same teže je bilo trenje med plohi in podnožjem tako veliko da smo jo morali skoraj že vleči navzdol
Imam pa nekaj vprašanj za tiste, ki imate s pečjo že nekaj izkušenj:
1. V kolikor je v peči preveč goriva, zalogovnik pa praktično poln, se peč spravi v stanje pripravljenosti. Kakšen je pravilen način, da peč iz pripravljenosti spravim spet v pogon? Ali bi morala to narediti avtomatsko?
2. Pri polnem gorjenju se mi temperatura dimnih plinov giblje med 130-160 stopinj, delež kisika pa okoli 11%. A je to OK? Kurim pa z izredno suhimi drvmi, če ima to slučajno kakšne veze.
3. Ali ste že kdaj slišali delovanje čiščenja turbulatorjev? Ali je kakšen način, da jih sprožim manualno in s tem preverim da zadeva zares deluje?
3. Ali je kakšen način, da ugotovim, da v peči zares poteka piroliza, sekundarno gorjenje?
Hvala za vašo pomoč, Boštjan