Objave: 12384
Teme: 192
Ocena:
8
Hvala bogu si se prav odločil. Nič hudega če imaš nekoliko manjši zalogvnik. Še vedno imaš 10x večjega kot če bi bil brez ( volumen vode v peči in radiatorjih)
Kar stihlms vprašaj kako mu paca kotel, pa cele noči zraven dežura, pa zjutraj mrzla hiša... pri zalogovniku večina teh stvari odpade.
Objave: 398
Teme: 0
Ocena:
0
Pri kotlu Schmitt (bolj se sliši nemško kot srbsko) ne pozabi poleg montirat obvezne opreme - hidranta.
Objave: 12384
Teme: 192
Ocena:
8
Kaj zgori skupaj z drvmi?
Objave: 583
Teme: 5
Ocena:
0
Majster naj ti v piko pove, kako napeljava deluje, razlozi delovanje morebitne regulacije... Seveda upaj, da bo vse to vedel in tudi zmontiral kot se spodobi!!
Objave: 188
Teme: 48
Ocena:
0
Ok, hvala za nasvete, mal ste me spet prestrašil, upam da bo zmontiral tako kot se zagre. Bi mu kar najraje pokazal tvoj shemo @zdravapamet... Hvala za trud.
Objave: 583
Teme: 5
Ocena:
0
Jaz imam samo sobni termostat in diferenčni termostat Firšt DTC 100/2 in mislim, da mi lepo dela... Lahko se pa motim..
Ocena:
0
imam čisto majhen bojler na levo, na sliki se ne vidi...
Ocena:
0
a pa te termostate rabim, tudi če imam na vseh radiatorjih že termostatske glave?
Objave: 841
Teme: 30
Ocena:
11
Jaz imam v pritličju termostat on/off varijanta, ki je še ostala od prej, ko je bilo na olje, ampak ker mi ideja, da vklaplja in izklaplja črpalko ni všeč, imam v bistvu vodenje samo po zunanji temperaturi. Krivuljo imam nastavljeno, tako da črpalka skoz laufa in drži notranjih 21.
Tudi zgoraj, ko imamo talno bom letos štartal brez termostata. Kolikor sem zdaj malo probno grel, bo zadeva funkcionirala. Orginal korektor pride 140 eur, to res ne mislim zdaj kupovat, bom probal najprej brez, mogoče bo pa potem tudi tako ostalo.
Ocena:
0
Zraven pa bom ko bo montiral, mam srečo da sem ravno doma te dni.
Ocena:
0
@zdravapamet zelo lepo tole zgleda, res lepa obnovitev... Samo upam, molim, da bo jutri majster šel tako delati...