Objave: 846
Teme: 1
Ocena:
0
Pred nekaj dnevi sem bil pri njih in imajo nekatere kar zanimive rešitve ogrevanja s toplotnimi črpalkami in solarnimi kolektorji.
Res da so nekatere stvari že videne, ampak je cena prepričljiva, kvaliteta toplotnih črpalk in solarnih se je zdela mojemu instalaterju dobra.
Ali ima kdo kakšne izkušnje z njimi?
link: [url]httpunichr("58")//wwwunichr("46")atlas-tradingunichr("46")si[/url]
Ocena:
0
njihov kolektor pride 500 EUR, vakuumski 14 cevi, toplotne črpalke od 3.000 eur dalje
za cel sistem s toplotno črpalko 9 kW zrak-voda, 4 kolektorji in hranilnikom 850L so mi izračunali nekaj čez 7.000 EUR, to je vsaj 2.500 manj kot pri skoraj vseh ostalih ki sem jih obiskal
Objave: 245
Teme: 9
Ocena:
0
Hvala za informacijo. A je tudi montaža vključena? Kaj pa DDV?
Objave: 165
Ocena:
0
Podjetje Atlas je v SLo že kar nekaj časa in so pretežno distribucijsko usmerjeni. Njihove izdelke najdete v vseh bau bau trgovinah, šparih,...
So izredno sposobni ljudje (zavohajo tržne priložnosti), z dobrimi kontakti na daljnem vzhodu, sedaj so zavohali porastprodaje na tem segmentu pa se gredo še prodajo le tega.
Cenovno ugodno, kaj pa garancija in servisi???
lp,
Aleš
Objave: 20
Teme: 0
Ocena:
0
Direktor je pa kolikor poznam Arabec, Jodeh.
zidam, zidam dan na dan
Ocena:
0
Ta cena ne vključuje montaže.
Kar se tiče servisov naj ne bi bil problem, ker se že zelo dolgo ukvarjajo s klimatizacijo in imajo monterje po celi Sloveniji. Tudi dovolj dobre reference, zdravstveni domovi,velika podjetja itd.
Za njihove kolektorje se odločam predvsem zaradi tega, ker izgledajo zelo solidni, tudi princip deluje dobro. Toplotna črpalka je po mnenju mojega mojstra zelo profesionalno zgrajena.
Objave: 353
Teme: 7
Ocena:
0
Kolikor jaz vem, so to EVAKUATED tubes, se pravi 4 generacija "kao" vakumskih kolektorjev, 5 generacija pa je pravi vakumski kolektor, bojda se to najlažje opazi tako, da ko pogledaš samo cev pri 4 generaciji ne vidiš dobro kaj je v cevi, medtem ko pri 5 generaciji vse vidiš in še to, bojda ni pravih vakumskih kolektorjev z FI 47-50mm.
Sodelavec je delal domačo nalogo iz tega in skoraj doktoriral,... poanta, še vedno ne ve ali se resnično splača kupit 5 generacijo kolektorjev, ki je pri nas nesramno draga,... nekaj na temo 5 generacije
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.bioplanet.si/kolektorji.htm">http://www.bioplanet.si/kolektorji.htm</a><!-- m -->
Ocena:
0
Na sejmu sem obiskal to firmo in moram reči da dosti naklada in dela znanost iz ogrevanja vode. Cilj je dosežen tudi z manj dragimi kolektorji.
Poleg vsega pa zaničuje to, kar ponuja konkurenca in takšen nastop me sploh ni prepričal.
Sploh pa nisem izvlekel nobene konkretne cene; a jo imaš morda ti?
Objave: 1521
Teme: 56
Ocena:
0
Plačilni pogoji so tudi fenomenalni PLAČILO: 100% avans po predračunu,
ta podatek sem dobil od njih. :?
TČ so pa baje Ameriške :?:
Lp Andrej
Objave: 1
Teme: 0
Ocena:
0
O vakuumskih kolektorjih se pogovarjajo v Sloveniji, Madžarskem in Kitajskem od koder prihaja 95 % vakumskih kolektorjev. Nažalost smo Slovenci kot ponavadi bolj pametni kot ves svet in se pogovarjamo o vakumskih kolektorjih 1. ,2. ,3. ... generacije. Eno nedeljo se peljite malo na izlet v sosednjo Avstrijo, Italijo ali do Nemčije in se prepričajte koliko vakumskih kolektorje je montiranih na strehah. ZAKAJ TOLIKO?