31.8.2016 ob 07:58
Ti ''bio'' strički vodo najdejo z opazovanjem okolice, malo prakse in veliko sreče. Načeloma je voda povsod, kako globoko je pa je drugo. Potem ni težko zadet
.
Glede ''energijsko polne'' vode... ki je za povrhu še živa? A so notri bakterije?
)
Pred časom je nekdo prišel v hišo - ni bila moja. Izmeril vse živo in pametoval. Prišel do moje vodne postelje in ugotovil da je tam sevanje. Res genij... potem je pol ure razlagal kako je to škodljivo in mi za 700€ x 2 prodajal neke prevleke, ker se mi je zdel ravno nasprotno brihten kot je sam želel dajati vtis in ker je kritiziral vodne postelje in mi kasneje ko nisem pokazal zanimanja za njegove prešite rjuhe ponujal tudi vodno posteljo z vgrajenimi nevem kaj že... in ker je takoj zaznal vse podvodne tokove ki se križajo vedno in v vsaki hiši ravno pod posteljo na kateri vedno kot po naključju kdo spi sem mu predlagal da greva ven, da narediva kaj koristnega in mi pokaže kam naj zabijem cev za vodo, glede na to da po njegovem praktično živimo na jezeru.
Je bil užaljen in je odšel domov.
Če se bi kdo ukvarjal s temi rečmi imam knjigo v angleščini in bajalice... menjam za en plato piva
Slab oglas.. ampak vseeno. Ko jih primeš v roke se kar same vrtijo pri meni je toliko vode da lahko praktično kamorkoli zabijem cev pa že šprica. Nisem še probal ampak bajalice se vrtijo ko nore 
Malo heca... ampak res, če bi kdo imel knjigo in cu bajalici naj me kontaktira, kupi en šestorček in dobi.
.Glede ''energijsko polne'' vode... ki je za povrhu še živa? A so notri bakterije?
)Pred časom je nekdo prišel v hišo - ni bila moja. Izmeril vse živo in pametoval. Prišel do moje vodne postelje in ugotovil da je tam sevanje. Res genij... potem je pol ure razlagal kako je to škodljivo in mi za 700€ x 2 prodajal neke prevleke, ker se mi je zdel ravno nasprotno brihten kot je sam želel dajati vtis in ker je kritiziral vodne postelje in mi kasneje ko nisem pokazal zanimanja za njegove prešite rjuhe ponujal tudi vodno posteljo z vgrajenimi nevem kaj že... in ker je takoj zaznal vse podvodne tokove ki se križajo vedno in v vsaki hiši ravno pod posteljo na kateri vedno kot po naključju kdo spi sem mu predlagal da greva ven, da narediva kaj koristnega in mi pokaže kam naj zabijem cev za vodo, glede na to da po njegovem praktično živimo na jezeru.
Je bil užaljen in je odšel domov.
Če se bi kdo ukvarjal s temi rečmi imam knjigo v angleščini in bajalice... menjam za en plato piva
Slab oglas.. ampak vseeno. Ko jih primeš v roke se kar same vrtijo pri meni je toliko vode da lahko praktično kamorkoli zabijem cev pa že šprica. Nisem še probal ampak bajalice se vrtijo ko nore 
Malo heca... ampak res, če bi kdo imel knjigo in cu bajalici naj me kontaktira, kupi en šestorček in dobi.