PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Energijski viri Bio lažji netilci ognja Zarelo

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pozdravljeni!
Že nekaj časa se odločam za nakup t.i. bio netilcev ognja-nekakšni povoskani ostanki "oblanja",uporabil bi jih za "podkurjenje" štedilnika na drva.
je že kdo kupil to ali podobno?
mate kake kritike,mnenja?-zelo dobodošla.
prilagam link:
<!-- m --><a class="postlink" href="https://www.amazon.de/Holzwolleanz%C3%BCnder-Grillanz%C3%BCnder-Holzofen-Kaminofen-Kachelofen/dp/B00V2FO0OO/ref=pd_sim_sbs_86_2?ie=UTF8&dpID=51nnvh6XHTL&dpSrc=sims&preST=_AC_UL160_SR160%2C160_&refRID=BCGVX0MZJQSVM44PPWW7">https://www.amazon.de/Holzwolleanz%C3%B ... SVM44PPWW7</a><!-- m -->

Hvala za vsake informacije!
Smile če bi rad reševal svet pač kupi. Ne morem reči kaj je od njih, ker jih nimam in ne poznam. Dobim pa pike ob raznih "bio" rečeh. Bio so butare, ki jih narediš v hosti. Če pa rabim pa pač kupim netilec, ki je uporaben, in uporabni nimajo oznake bio. Vseeno pa javi če boš kupil, da bodo ostali vedeli (pluse ali minuse).
LP,
Samojed
Tudi jaz ne vem kaj se tako bojiš naročit :wink:

Oblanci namočeni v parafin. Gor je bio nalepka da je dražje in gasa.

Kupi, sprobaj in poročaj...če se ti po namenu in ceni obnese je dober nakup. Drugače je par evrov šlo za šolanje :wink:
Kar koli od tega je uporabno, čim je zraven parafin je tisti bio samo napis. Te kocke so uporabne ker iamš lahko malo debelejše treske. Uporabljam enostavne voščene kocke ki jih kupiš najceneje v Evrospinu so ene tudi zelene. Za varstvo okolja jih pač uporabiš samo polovičko, res je da je bio samo malo papirja in treske.
Meni tiste bele kocke smrdijo.
Uporabljam rjave, ki zgledajo kot naravne in ne smrdijo....imajo v Merkurju, TopDomu, verjetno se kje....
Sam prišel do enakega zaključka kot medo...sicer jaz jih uporabljam v dimniku za prižiganje oglja (weber).
Beli smrdijo in kadijo kot šus. Rjavi (mislim da je to prešana šota) gorijo skoraj brez dima.
Jaz jih uporabljam za kamin, za roštilj in za krušno peč.
Iskanje po temi