30.3.2016 ob 10:32
aleš.h Napisal:Na vprašanje pa nisi odgovoril ... :wink:da nisi polpismen? bereš bolj počasi ...
aleš.h Napisal:Na vprašanje pa nisi odgovoril ... :wink:da nisi polpismen? bereš bolj počasi ...
mbobovnik Napisal:Če je cena ista, kupi 33cm, jih je več, ker so bolj skupaj zložene...
aleks Napisal:No, no, z osebnimi žalitvami pa res ni treba "dokazovati" dolžine česarkoli že ... Vprašanje je bilo jasno, odgovora ni bilo na zastavljeno vprašanje ampak postavljena preoblikovana trditev. Kar ni isto.aleš.h Napisal:Na vprašanje pa nisi odgovoril ... :wink:da nisi polpismen? bereš bolj počasi ...
aleks Napisal:aleš.h Napisal:Vprašanje: če bi naročil in plačal 10m drv in jih doma zložil 10,3m, bi jih potem peljal 0,3m nazaj?zakaj, plačam kolikor jih je. sem mož besede v nasprotju z raznimi tatovi. kolikor pripelješ, jih (zložene) skupaj pomeriva, izračunava znesek in toliko pobašeš. to je bil letošnji dogovor. sem že plačal kolikor je rekel dobavitelj, in nato z dolgim nosom žalostno gledal tričetrt prazno drvarnico.
aleš.h Napisal:Da zadržiš višek, ki ga nisi plačal, je tudi kraja. Hipotetičen primer in hipotetična kraja ... Se razume.kje si ti bral da bi višek zadržal? tudi hipotetično ne. le nazaj viška ne bom vozil, si ga lahko odpelje dobavitelj sam, ali pa si odpelje plačilo. tu ni nepoštenosti, čeprav mi jo želiš naprtiti. že samo zato si sumljiv, ker želiš poštenjake očrniti če ne plešemo kot bi ti rad žvižgal. čeprav tudi za take krepela rastejo. namesto da bi bil kupec drv kralj, je že tako hlapec, ti pa nas rad še za tatove označil. pri tem, da gre dobaviteljem za drva v žep eden večjih letnih izdatkov navadnega človeka.
Vseeno ni bilo nobene potrebe po nekih osebnih diskreditacijah
Citat:kako po domače govorijo drugod, obstaja še klaftra,Pri nas po domače: