PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Energijski viri Izposoja 2000+ W 12-230 V razsmernika

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
krneky,

a tule na forumu iščeš "drugo mnenje"? Zakaj bi bilo tule drugačno mnenje kot na drugem forumu?

Agregat ti je žal nabavit? Bo potem stal v kotu! Pa kaj si z Gorenjskega? Nakup agregata je morda res naložba, katera se nikoli ne povrne, ampak ko pa štroma zmanjka, pa vsi sosedje sprašujejo: ja od kod pa tebi štrom? Sam sem investiral krepkih nekaj jurjev vanj, nosil bi garantirano najmanj tri omenjene afnarije, pa mi ni nič žal. Je pa res, da sem v mladosti tudi sam podobno razmišljal (priznam), ko si starejši vidiš stvari čisto drugače.
tudi meni na polici inverter leži. pa še kaj drugega
jbg, težko je danes več dni biti brez elektrike. in glede na to da je v preteklih letih pogosto zmanjkalo elektrike v mojem okolišu, naj tistih 200 evrov kar leži na polici. Upam da ima daljšo življensko dobo kot kitajski agregat. akumulatro se pa že najde zunaj v avtu. (en je pa zraven za kak kratek priklop)
Medklic - ozvočenje moči 2 kilovata RMS ima lahko trenutno porabo tudi pet kilovatov...
1 2 3
Iskanje po temi