Objave: 991
Teme: 16
Ocena:
0
Bom napisal drugače in krajše kot nekateri.
Kar se mene tiče naj rešijo med sabo, upam da na pravi način in ne s kako "podkupnino" s strani izvajalca. Zaradi mene grejo lahko tudi na sodišče. Pričakujem pa, da bo, ko bo zadeva rešena, predstavljeno tudi javno, se pravi tudi nam na forumu.
Objave: 29
Teme: 7
Ocena:
0
Tudi sam sem lastnik biološke čistilne naprave omenjenega podjetja. V času nabave in montaže sem bil z dobaviteljem zadovoljen, bil je korekten, vse je bilo dobavljeno in montirano v dogovorjenih rokih (tudi sistem za deževnico), posredovani so mi bili tudi različni certifikati, ki sem jih v času dogovarjanj zahteval.
Sedaj pa se zaradi dejanj, kot so umikanje tem s foruma in neodgovarjanje lastnika podjetja na očitka (glede na to, da ima reklamo na tem forumu verjetno tudi spremlja vsebine foruma) tudi pri meni poraja dvom, ali je dejansko bilo dobavljeno in montirano vse tisto, kar je bilo obljubljeno, računano ter podprto s certifikati.
Menim, da je takšno skrivanje tem negativno tako za forumaše, ki imamo sedaj občutek, da se nam določene stvari prikrivajo ni se dogajajo nečedni posli, kot tudi za samega podjetnika oz. dobavitelja, ki zaradi teh dejanj izgublja zaupanje svojih strank, kot tudi zaupanje morebitnih bodočih kupcev.
Objave: 6427
Teme: 22
Ocena:
0
Je kaj novega, ali je cenzurirana tema še vedno zaklenjena?
Ocena:
0
No, zdaj se pa tudi sam pridružujem mnenju ostalih, da je skrivanje dejstev in zaklepanje teme za nedoločen čas ena navadna svinjarija. Fuj in fej!
Objave: 1008
Teme: 43
Ocena:
0
Že to da se tema umakne je ,,odlična,, reklama.
Objave: 7354
Teme: 20
Ocena:
4
no, povprecno funkcionalno pismen uporabnik pss se bo zahvaljujoc tej "kontrareklami" (upam) na dalec izognil timsu.
lastniki pss, pa so se enkrat pokazali, kaj naredijo za par €.
Ocena:
0
Balkanska logika, najbolje se narediti budalo - če je sploh treba.
Ni to Švaba, ki naredi neumnost, se opraviči (mogoče celo popravi napako) in šiba dalje in mogoče celo poveča prodajo.
Ocena:
0
Vidim, da cenzura še naprej deluje... kot tudi reklamna pasica ravno tule, ko to pišem.
No, se vidimo čez nekaj tednov.
Objave: 597
Teme: 11
Ocena:
1
Ne se sekirat meni je profil zbrisan verjetno druge razlage nimam ker sem ali:
1.Drznil nalimat nekaj likov ki so enega od sponzorjev kazali v ne ravno bleščeči luči pa takrat ta ponudnik še ni niti oglaševal pravzaprav je ravno začel oz tam nekje se je pojavil kot moja blokada
2. Sem imel močno debato z eno očitno sveto kravo foruma okrog super učinkovitega IR ogrevanja (2 leti nazaj da bo jasno)
Sam predvidevam da je bila varianta 1 verjetnejša
LP
Objave: 427
Teme: 26
Ocena:
0
S picobells čistilno sem imel tudi jaz nekaj težav, zato se trudim tudi jaz najti še kakšne informacije in izkušnje o delovanju te naprave. Npr. zdaj sem v dvomih, ali imam v drugem prekatu res dovolj picobellov. Sicer pa so bile težave takšne, da se mi po nekaj mesecih delovanja MČNja, picobelli niso skoraj več vrtinčili. Preverjal sem dovodno cev zraka, kompresor in filter, na koncu pa sem redno čistil razpršilnik zraka...nič kaj prijetno in nič priročno opravilo. Kakšen teden je zdržalo, nato pa ponovno. Ko sem dognal, da to ne more in ne sme biiti del tako pogostega vzdrževanja ali celo menjave, sem poklical dobavitelja. Po nekem naklučju je odkril, da je vzrok v napačnem- prevelikim razpihovalniku zraka, ki je bil namenjen za vgradnjo v večje MČNje in z močnejšimi kompresorji. Zamenjal ga je s krajšim. Od tega bo zdaj eno leto in picobelli se lepo vrtinčijo. Se mi pa v tretjem prekatu kar hitro nabere plavajoči mulj. Zanimivo; poleti so se v MČN-zadnji prekat namnožili komarji. OGROMNO jih je bilo vsakič, ko sem odprl pokrov. In voda v zadnjem prekatu je bila takrat res bistra, brez mulja, polna migetajočih ličink. Sedaj, pozimi pa je voda nekoliko motna, s plavajočim muljem, sicer ne smrdi.
No, v glavnem, težave mi je dobavitelj uspešno odpravil. Še vedno pa ne vem, kakšne barve naj bi bila voda v zadnjem prekatu in ali je mulj plavajoči pri tem sistemu običajen. Moja izkušnja pa bo morda v pomoč tistim, ki se jim picobelli ne vrtinčijo dovolj.
Ocena:
0
Cenzura se še krepi.
Brisan tudi včerajšnji prispevek Romzisa s povsem konkretnimi očitki in nanizanimi dejstvi.
Objave: 583
Teme: 5
Ocena:
0
Ne vem, kje je fora da brisejo.. To je le negativna reklama za TIMS.
Objave: 7496
Teme: 227
Ocena:
0
Verjetno poslano na več (vse?) modratorje:
Romzis Napisal:Mi lahko pobrišete ali daste možnost editiranja za zadnjo objavo v temi o TIMS-u?
211 konjev sreče v ovinkih...
[img]httpunichr("58")//shraniunichr("46")si/f/P/Cm/2bVKGTTq/1/r53superchargedunichr("46")jpg[/img]
JOHN COOPER WORKS evolucija