14.11.2015 ob 12:21
Citat:Bohinc, ti nimaš drage on/off TČPost nad mano (FWjevcev, četudi predelanih), že priča o drugem... ne govorijo temu v prid.
Sem pa verjetno največkrat dokazoval, da imajo cenovno primerljive izdelke, od Švedske navzdol do poševnookih kitajcev , ki definitivno zmagajo glede cen.
Običajno s pisanji o TČ posplošujem, če ne izrazim modeleali link , ''pripisuje'' pa se mi zgolj in edino TT... Nisem tko čustveno navezan, kot očitno eni! Čeprav to ne pomeni nezadovoljstva- nasprotno!
Migaj stanje enega-dveh lastnikov odraža celotno stanje Slo. trga? :!: Če bi sodil po tem forumu očitno da..., kot kao najbolj prodajani modeli.
Če pa sodim po vgrajenih TČ v naši okolici je stanje vse kaj drugega , kot hoče prikazat ta forum in tudi tak pogled ni realen!
Gumbi ali tipke so za nastavljat, itak. Vendarle , če je uporabniku to muka mu je vsaka pomoč dobrodošla- četudi slikovna. In večina ne misli diplomirat na TČ , kot mogoče eni...
Torej enim je to hobi, drugim je to početje odveč in želijo zgolj ogrevanje!
Delu uporabnikov-piscev se dolgo že Telmos izogiba podati svoje iskreno mnenje o FW
(kar je meni znano ne gre le za hrup...) Pa ne zdaj vzeti , kot , da hočem sam pisat , da je zanič. Je zgolj to, kar piše dolgo sassapo , ki jih tudi vgrajuje. Očitno ste zadovoljni, kot smo vsi ne glede na firmo in ''zvrst'', če le ta deluje po pričakovanjih!