He, he, so mi prav hecne te večne borbe med različnimi tip TČ in dnevno spremljanje in beleženje porabe na cent točno.
Če kdo objavi podatke, ki se drugim zdijo nemogoči sta le dve varianti. Morda ima res tako nizko porabo (hvala bogu da komu uspe biti varčnejši), ali pa nam laže, s tem pa laže sebi. V vsakem primeru je stvar nepomembna.
Glede tipov TČ pa takole. TČ si vsak izbere takšno, kot misli da je najboljša ali pa mu je najbolj všeč. Pri tem mu pomagajo razne informacije iz neta, sosedov, kolegov in monterjev. Kakršno koli pač izbere, takšno ima. Bistveno je, da deluje, da ti nudi udobje, ki ga zahtevaš in da si s porabo zadovoljen. Seveda je dobro imeti tudi dobro servisno podporo za vsak slučaj.
Ampak to je to.
Sam imam inverterja in sem z njim zadovoljen. Verjamem, da bi bil zadovoljen tudi z ON-OFF. S katerim bi bil bolj zadovoljen? Pojma nimam in se s tem ne obremenjujem.
Primerjave porabe med različnimi formaši so pa itak nemogoče, ker je toliko različnih faktorjev, da bi še Nikola Tesla obupal pri izračunavanju realnih razlik.
Nekateri imate toliko opravka z meritvami, spremljanjem delovanja, beleženjem in spreminjanjem nastavitev, da bi bilo vseeno če bi imeli kotel na drva, ker bi v tem času lahko že nasekali drva in kurili.
Hočem reči, da so te teme prav simpatične za stalnega bralca, za nekoga, ki res išče neke informacije so pa katastrofa. Sploh delitev na "prave" in "neprave" TČ.
Moj sosed vozi "pravi" avto, ker ima bencinarja V8, njegov brat pa "nepravega" linijskega dizla. Recimo...