7.11.2015 ob 18:20
lojz007,
Denar je sveta vladar in tukaj na forumu ga lahko vrtijo zastonj!
Denar je sveta vladar in tukaj na forumu ga lahko vrtijo zastonj!
Citat:Uporabnikov, ki bi ji tako fanatično stopili v bran, kot nekaterim drugim TČ očitno ni in škoda bi bilo, da ta prizvok ostaja. Konec koncev gre za naš izdelek in če je kakovosten in cenovno primeren, čemu polena...Eh , da...in vskoči nato tisti, ki sta družno še s kom promovirala D.HT edino primeren za vsak objekt, čemur sem običajno nasprotoval .
micom Napisal:Osebno po 1 letu uporabe TČ lahko rečem da upravljanje temperature preko spleta stran vržen denar.
bohinc Napisal:xsavi brez zamere... za uporabo tega zapisa:Do moje replike, v tej temi ni bilo nobene kritike.Citat:Nikjer ni opazit, da bi imel kdo kaj proti TT.Odvisno kaj in kako si kdo tolmači oz. prebere ! Podobno je s kontakti različnih monterjev- v naši okolici je prvih videt najmanj, druge redke, več pa je teh , za katere enako kak ponudnik pove svoji stranki , da so zanič..., kar se neredko zapiše v forum... :roll: ( s tem, da ima ali kdo vpliv na mode, ali so že le ti naklonjeni komu), tudi to se dogaja...
Vsakodnevno sem v kontaktu z različnimi monterji. Po pogovorih sodeč se največ montirata Daikin in Viessman.
Ko se eni še niso greli s TČ sem že zapisal, kar je bilo skozi par zadnjih zapisov, da se cene ponudb ločijo lahko za par tisoč E ne glede na napravo (ali pa tudi rabat na njo).
Z razliko nekaterim , od nekdaj ne priporočam, niti ne pišem o edino primernih TČ; vsak naj se odloči po, upam da, svoji presoji :wink:
Pol pa eni tisto najvišjo, primerjajo s svojo ''najcenejšo'', ter v nemalo primerih še sfrizirano na domu, da je še kanček cenejša.
Tem zapisom pa sem vedno nasprotoval, tudi z dostopi na cenejše TČ, kar pa nekateri vedno razumejo kot osebni in napad na ''njihove'' TČ, žal...
Oporekal sem (l.2012) tudi zapisom o ''edini'' primerni za slabše izo. objekte , eden med prvimi, ter še vedno redkejšimi, to podkrepil z temp.DV ob različni zun. temp..
Za razliko od TT pa istega leta , ko sem šel v nabavo TČ niso upali garantirati, ravno s strani najbolj oglaševane firme skozi leta, samostojno ogrevanje - brez kake peči v zasedi. Skozi leta različnih zapisov nato v forumu, preberemo za očitno nepotreben strah z njihove strani.
Da je daikin zanič (ali katerakoli TČ za razliko od nekaterih)- nisem NIKOLI pisal, je plod bujnih domišljij nekaterih posameznikov.
Mogoče pa, vzlic možni zameri, lastnikom FWHP Telmos ne zapiše iskrenega mnenja o tej TČ ?