6.11.2015 ob 15:31
Jaz tega nisem zasledil ....
Homer Napisal:Jaz tega nisem zasledil ....tudi jaz ne....in celo imel bi ga, da mi nori monter (pa ni bil "adijo pamet" :mrgreen: ) ampak en "bohorc" (celo uspešen pri svojem delu, Fantocci ti boš že vedel kateri, pa Bohincu sem enkrat mail oz. link poslal) ni zasolil predračuna, pa ko je na ogledu bil in sem samo omenil eno od teh nepravih znamk, se je dedu čisto vtrgalo, "pol ure" se je penil in skušal dopovedat, da vse ostalo nevelja nič, edino TT je ogrevalna naprav......in tako me je še isti moment minilo...
JaBK Napisal:Zakaj ima ZdravaPamet za 2k€ predrago Daikin TČ ?Da tista druga, katero res prodaja ne vidi ven predrago -oprosti Zdravapamet.
Migaj Napisal:JaBK Napisal:Zakaj ima ZdravaPamet za 2k€ predrago Daikin TČ ?Da tista druga, katero res prodaja ne vidi ven predrago -oprosti Zdravapamet.
Citat:Nikjer ni opazit, da bi imel kdo kaj proti TT.Odvisno kaj in kako si kdo tolmači oz. prebere ! Podobno je s kontakti različnih monterjev- v naši okolici je prvih videt najmanj, druge redke, več pa je teh , za katere enako kak ponudnik pove svoji stranki , da so zanič..., kar se neredko zapiše v forum... :roll: ( s tem, da ima ali kdo vpliv na mode, ali so že le ti naklonjeni komu), tudi to se dogaja...
Vsakodnevno sem v kontaktu z različnimi monterji. Po pogovorih sodeč se največ montirata Daikin in Viessman.
).
.
JaBK Napisal:Ne bom iskala postov, ne vem če je bilo to izrecno napisano, je bilo pa vsaj namigovano, ampak po letih prebiranja tega foruma še v času načrtovanja hiše je ostal občutek, da se je TT za ogniti. Če je to napačno razumljena informacija, ki je po napisanem nisem povzela samo jaz, je počasi čas, da se jo zavrže. Uporabnikov, ki bi ji tako fanatično stopili v bran, kot nekaterim drugim TČ očitno ni in škoda bi bilo, da ta prizvok ostaja. Konec koncev gre za naš izdelek in če je kakovosten in cenovno primeren, čemu polena...Občutek te ne vara ko sem pred leti kupoval TČ sem zaradi tega foruma pričakoval da bo cena TT višja za nekaj tisočakov pa je bila cena čisto primerljiva, sicer pa če pogledaš teme eni in isti strokovnjaki mlatijo eno in isto prazno slamo.