Objave: 27
Teme: 11
Ocena:
0
Ja saj če bi obstajal razlog..... Itak ima inšpektor vso dokumentacijo pri pristojni službi, ki nam je izdala GD. Itak so vsi sosedje dobili domov v vednost naše gradbeno dovoljenje, kar me je tako razkurilo, da se je z mene kar kadilo,... Kaj te njih briga kake stene bomo mi imeli not,...
Bomo nabili tablo...
Kaj se pa nadzornega tiče? Ga pa nimamo.
lp
Objave: 295
Teme: 1
Ocena:
0
Ko sem se jaz zanimal za nadzornika so mi vsi rekli da je obvezen...
Objave: 3660
Teme: 8
Ocena:
20
V gd, ki ga dobijo stranke v postopku ni nikakršnih načrtov iz katerih bi bila razvidna notranja razporeditev prostorov.
Nadzornik je obvezen.
Objave: 489
Teme: 59
Ocena:
0
Jaz ga nisem imel, ni bil napisan na tabli. Smo imeli tudi inšpekcijo, pa jih to sploh ni zanimalo.
lp Primož
Objave: 1748
Teme: 14
Ocena:
1
No, tazga inšpektorja bi bilo potrebno prijavt, ker ne opravlja svojega dela dovolj vestno. :mrgreen:
Objave: 306
Teme: 3
Ocena:
0
Kaj torej porečete o češplji, ki je bila v inšpekciji pri nas:
Pride, naredi zapisnik, ki ga prebere prisotnim (čeprav ni bilo nikogar tam) in zahteva dokumentacijo. Tudi GD, ki ji je na vpogled, če se ji ljubi.
Vseskupaj je žena nakopirala 126 strani prilog (brez GD!), ker si je k**** omislila, da želi tudi zavarovalne police nadzornikov in izvajalcev in sklenjene pogodbe z njimi. Ker je hiša montažna imam vsega po dvoje! Vse je dobila, a na dogovorjeni dan gospa ni bila v službi, ampak po treh tednih dopusta na težko pričakovani bolniški. tako je papirje prevzel njen sodelavec, za kar sva mu ukradla dve uri časa, sebi pa po en dan dopusta.
Od tedaj je minilo tri mesece, od nje pa ne slike ne tona, kaj šele pošte.
A kdo ve, v kolikem času mora (če sploh mora) javiti ugotovitve?
Objave: 7877
Teme: 18
Ocena:
-189
Ne diraj lava, dok spava...
Objave: 5
Teme: 0
Ocena:
0
Tudi jaz mislim, da je zakonsko določeno, koliko časa imajo za odgovor...
Objave: 1106
Teme: 21
Ocena:
16
Če ni bila nataknjena ponoči, je pač nataknjena podnevi ...
Objave: 1161
Teme: 18
Ocena:
4
A se še lahko ima A4 list za gradbeno tablo al je zdaj že kak drug "ukaz"?