Objave: 240
Teme: 2
Ocena:
2
Migaj
Tudi jaz sem poslal po mailu in sem dobil isti odgovor kot ti, da naj po pošti. Tako da je najboljse da si sprintas obrazec za pristop, ga podpises in posljes. Edino kar je prednost da pocakas je ta, da ti vrnejo ze predizpolnjen obrazec in kuverto z znamko :)
Objave: 1638
Teme: 3
Ocena:
3
Jaz imam pogodbo s cenami akcije ZPS. Če bi prešel na Genialno poceni, bi prihranil 4,5 EUR na letni ravni. In kolikor berem njihov drobni tisk, jaz zaradi ZPS akcije sploh nisem upravičen do Genialno poceni.
Objave: 8615
Teme: 23
Ocena:
11
Jaz pa pravzaprav v 2015 na Genialno poceni ne morem, ker sem šele januarja 2015 koristil prvi mesec zastonj.
Objave: 1070
Teme: 15
Ocena:
0
K tej akciji lahko pristopijo le novi kupci in tisti obstoječi kupci, ki so trenutno na rednem ceniku in ne koristijo katero od prejšnjih akcij. Tako, da očitno tudi jaz ne morem prestopiti k tej novi akciji, saj sem do konca leta še na "Elektrika za zvestobo 2015".
Bo treba še malo počakati.
Objave: 240
Teme: 2
Ocena:
2
Lentus
Ni res. Tudi jaz sem bil na "Elektrika zz zvestobo 2015". Samo posljes aneks da odstopas of prejsnje akcije in pristopas k novi.
Objave: 1091
Teme: 1
Ocena:
27
Tako je, edina akcija ki s to novo ni kompatibilna je skupinski nakup preko ZPS, ostalo se vse da. Pri nas smo tudi v začetku leta sodelovali v akciji prvi mesec zastonj pa smo vseeno lahko sedaj sodelovali tudi v genialno poceni elektriki.
Objave: 1091
Teme: 1
Ocena:
27
V bistvu moraš v času trajanja akcije poslati le email (ali poklicati po telefonu, če ti je to ljubše), kjer izraziš željo po sodelovanju v akciji. Potem ti gen-i po navadni pošti pošlje v podpis predizpolnjeno izjavo o sodelovanju in povratno kuverto (kot to piše v točki 3.3 vsebine in pogojev akcije). Podpišeš, daš v kuverto in vržeš v nabiralnik, zelo enostavno.
Čeprav če stvar sam sprintaš, izpolniš in pošlješ najbrž tudi ni narobe.
Objave: 8664
Teme: 6
Ocena:
9
Ne bi smelo biti narobe.
Tudi prejšnje pristopne izjave sem sprintal, izpolnil in poslal....
Ne vem pa zakaj to na portalu "Moj Gen-i" in podpis s certifikatom ni mogoč.
Če se že gredo elektronsko poslovanje, namreč ......
Objave: 253
Teme: 8
Ocena:
0
Pa se vam splača s tem ukvarjat, tisti ki ste že na "Elektrika za zvestobo 2015"? Ker NT je enaka, VT pa je 0,2 centa nižja... Se pravi pri 200kWh VT mesečno je to 40 centov prihranka...
Objave: 5047
Teme: 8
Ocena:
3
Se! Tistim, ki se grejejo na elektriko.
Objave: 1407
Teme: 54
Ocena:
2
40centov=ena kavica na avtomatux12 = 12 kavic, v nasprotnem primeru bi jih pa častil GEN-ju.
Objave: 498
Teme: 68
Ocena:
0
Mi smo trenutno na Petrolu,kot sem izračunal na njihovi strani bi naj po računu iz meseca julija,ki smo imeli največjo porabo(71.47€) na letni ravni prišparali okrog 62€!
Verjetno se mi splača...je kje kakšna "caka" in ali se moraš zavezati ali kaj?Ker pri Petrolu se nisem rabil.
Objave: 4983
Teme: 13
Ocena:
-13
Gen je bil po moje prvi, ki ni pogojeval časa vezave.
Dandanes kolikor je meni poznano izključujejo le prestope med določenimi akcijami, ali celo ponudnika, kot je ZPS oz. nazadnje sam gen...
Sama razlika je res skoraj omembe ne-vredna, ki pa odvisno na veliko porabo narašča...
''Špekulanti'' :mrgreen: ravno zato čakamo na Miklavža, božička itd... :lol: