9.7.2009 ob 19:34
"in drugič, ko je vlage v prostoru manj, prehaja nazaj v prostor"
e vidiš, to je to
Kako bo prehajala, če še pod pritiskom testa ni zračnega prehoda, ne pa da bo sama od sebe. Ja, les to počne. Ampak les ni oblečen v parno zaporo.
Blow test v navadni hiši ki je delana po navadnih standardih, in se niti ne približa 3l standardom je neumnost in škoda denarja. In tudi izdelava mansarde ki zadostuje pasivnim standardom je metanje denarja v izdelavo parne zapore. Če ne bo nikoli hiša narejena tako kot bi morala bit jasno. Če ima okna iz leta 75, vrata imajo 0,5 cm špranje, na steni je 0,0 cm izolacije in temelji so 0,2x0,2m jasno obdelani tako kot tla v votlini.
In takih hiš je malo morje po sloveniji...
Zahteva celuloza pasivno obdelavo mansarde ali ne? Ker če jo, potem je 90% stvari ki jih piše na internetu o celulozi samo nabijanje in nepotrebno hvaljenje. Ker ne pride do učinka sploh nikoli...
In še 1x
meni je celuloza všeč
Sploh to da se lepo zapolni prostor (ni žepov) in da je narejena iz recikliranega materiala. To mi je blazno všeč. Ostalo... Reklame ubijejo dober vtis
e vidiš, to je to
Kako bo prehajala, če še pod pritiskom testa ni zračnega prehoda, ne pa da bo sama od sebe. Ja, les to počne. Ampak les ni oblečen v parno zaporo.Blow test v navadni hiši ki je delana po navadnih standardih, in se niti ne približa 3l standardom je neumnost in škoda denarja. In tudi izdelava mansarde ki zadostuje pasivnim standardom je metanje denarja v izdelavo parne zapore. Če ne bo nikoli hiša narejena tako kot bi morala bit jasno. Če ima okna iz leta 75, vrata imajo 0,5 cm špranje, na steni je 0,0 cm izolacije in temelji so 0,2x0,2m jasno obdelani tako kot tla v votlini.
In takih hiš je malo morje po sloveniji...
Zahteva celuloza pasivno obdelavo mansarde ali ne? Ker če jo, potem je 90% stvari ki jih piše na internetu o celulozi samo nabijanje in nepotrebno hvaljenje. Ker ne pride do učinka sploh nikoli...
In še 1x
meni je celuloza všeč
Sploh to da se lepo zapolni prostor (ni žepov) in da je narejena iz recikliranega materiala. To mi je blazno všeč. Ostalo... Reklame ubijejo dober vtis
"Ko bom velik, bom malo manj majhen"

hock: .
!