14.8.2007 ob 12:37
Sandi, kateri proizvajalci delajo inverterske TČ zrak-voda? Hvala
elovanje elektronike poznam(histereze itd)samo nisem vedel da se jo nabavi posamezno zato tudi tako vprasanje.ralliart Napisal:Delovanje elektronike poznam ...
Pistrix Napisal:Sandi, kateri proizvajalci delajo inverterske TČ zrak-voda? HvalaDaikin je razširil ponudbo Alterm. Po 10 10 2007 bo možno dobiti tudi malo močnejše modele (11, 14 in 16 KW). Vgrajene imajo tudi različne elektro podpore za primere nizkih temperatur)3,6,9 KW). Izboljšali pa so tudi efikasnost naprav, saj dosegajo tudi pri -20 stopinjah zunanje temperature grelno število večje od 2.Pri običajnih zunanjih temperaturah pa presegajo 4,6.
telmos Napisal:Daikin je razširil ponudbo Alterm. Po 10 10 2007 bo možno dobiti tudi malo močnejše modele (11, 14 in 16 KW). Vgrajene imajo tudi različne elektro podpore za primere nizkih temperatur)3,6,9 KW). Izboljšali pa so tudi efikasnost naprav, saj dosegajo tudi pri -20 stopinjah zunanje temperature grelno število večje od 2.Pri običajnih zunanjih temperaturah pa presegajo 4,6.
puntoshark Napisal:evo imel sem enak problem... vendar sem se odlocil za elektricno pec - panterm... od vailanda...
v kombinaciji z 15 cm fasade k 0,7 okni ne priöakujem neke blazne potroünje sicer pa sem preracunal da se mi elektrika splaca vsaj za 2 leti ker je investicija bila samo 400 eur.. vse ostalo je veöja investicija...
do takrat pa bomo zbrali gnar za t.c