PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Energijski viri Lestvica TČ po kvaliteti?

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
o japoncih pa povem to...tast ima CR-V in tako poceni plastiko vidis se samo v jugutu in mogoce C4 cactus...
in to gre točno tako z japoncih pri TČ...zunanja enota tako ceneno izgleda da te srat prime
kadotr Napisal:Res se ne more roditi nič dobrega. Vsak berač svojo malho hvali. Hkrati pa tudi cenejše mašine opravljajo svoje delo...

Nibe je zakon!
Ponavadi je povprečna zamenjava, avtomobila bolj pogosta. ( nek se vidi razkoš,
Tč ne vozimo naokoli). Tudi zaradi pogostejših menjav avtomobilov so realne ocene
vprašljive.(Sam sem prisegal na francoza, pa sem kupil talibana)
Zanima me koliko lastnikov je že zamenjalo TČ .
Bolj realna slika bi bila anketa, kako lastnike zadovoljuje njihova TČ z letnico izdelave,
servisiranjem, poprodajni aktivnosti uvoznika in monterja, kaj se pogreša oziroma kaj bi spremenili ecc.... primer nakazal Homer
Se pa trendi spreminjajo, kot se spreminja zgoraj pri medo 9 omenjenih avtomobilih omenjena lestvica. Verjetno tudi TČ niso izjema.
kody ... tudi plastika se spreminja, ali mi lahko zagotoviš, da je tvoje
usnje res pravo.
Od nas v proizvodnji, zahteva kupec iz Nemčije prav japonskega proizvajalca plastike.
Heh, pozabu kaksna zdravila vzet al kako? Honda je svetovna marka clovek... s ocenjevanjem izgleda pa itak vse poves. S tem si povedal nekaj res hudo konstruktivnega. Ampak saj razumem, ce ni drugega, je pa oblika na udaru :-P

kody Napisal:o japoncih pa povem to...tast ima CR-V in tako poceni plastiko vidis se samo v jugutu in mogoce C4 cactus...
in to gre točno tako z japoncih pri TČ...zunanja enota tako ceneno izgleda da te srat prime
<font color="#1EC0E1">Pusti čenče,</font> <b><font color="A41E0C"><a href="https://tc.tm.si"target="fwshp">preveri sam! </a></font></b><br/><a href="https://tc.tm.si"target="fwshp">FWS HP Live</a>
in kaj ce je svetovna marka...če je plastika najcenejša v avtu za 33.000 € kaj mi pomaga svetovna marka?
ampak ravno o tem sem povedal v prvem postu...
in potem človek takoj pop**** ko nekaj njegovega s**rcas Tongue
ampak po navadi ste lastniki inverterjev najbolj občutljivi...zakaj..še nisem ugotovil...ampak vedno padete na limanice in še niste ugotovili....
Toplotne crpalke se delijo na kvalitetne in nekvalitetne. Med nekvalitetne bi lahko uvrstili kitajke, ker stopnja pokvarljivosti presega 10%. Med kvalitetne pa bi uvrstili japonske inverterske, tt, gorenje, termoshop, coolvex...vse zaneslivo delujejo manjka pa jim npr. Enim design ohisja, drugim pregleden in napreden uporabniski vmesnik, tretjim pretanek pleh...potem je pa se rubrika kvalitetne in dodelane sem bi sle. Siemens, viessman, nibe, ivt, stiebel.... te so dodelane po designu in po debelini pleha in po.... so pa za vecino slovenceljnov zal predrage. Zato kupujte raje kvalitetni proizvod v okviru svojih zmoznosti in pricakovanj.
Sem ti ze napisal pa ne razumes. Kaj ima plastika oz. ohisje s samo TC? Pa sploh, v cem je ohisje moje (cangslang po tvojem pojmovanju) crpalke slabse od ohisja tvoje (cangslang po mojem pojmovanju) crpalke? To mi razlozi, ce si ze tako suveren. Pa raje mi povej kaj iz delovanja obeh, recimo katera crpalka slabse deluje, koliko vecjo porabo ima in zakaj ter podobno. Ne, raje se obesas na bedarije kot so izgled in podobno :-) In ce smo pri tem, kdo lahko koga zakuri tukaj ste TT-jevci prvaki. Kolk mal rabte da zacnete napredat o obliki in designu... ocitno o drugem ne gre. Res, povej kaj uporabnega, oblika dvomim, da koga zanima, da se bo zaradi nje odlocil za nakup. Ravno tako neka cangslang zaljenja, katera vidmo na cem bazirajo... you can do better i hope!

kody Napisal:in kaj ce je svetovna marka...če je plastika najcenejša v avtu za 33.000 € kaj mi pomaga svetovna marka?
ampak ravno o tem sem povedal v prvem postu...
in potem človek takoj pop**** ko nekaj njegovega s**rcas Tongue
ampak po navadi ste lastniki inverterjev najbolj občutljivi...zakaj..še nisem ugotovil...ampak vedno padete na limanice in še niste ugotovili....
<font color="#1EC0E1">Pusti čenče,</font> <b><font color="A41E0C"><a href="https://tc.tm.si"target="fwshp">preveri sam! </a></font></b><br/><a href="https://tc.tm.si"target="fwshp">FWS HP Live</a>
A sem reku: vsak berač svojo malho hvali!

Sicer je tole prav primerna tema, da si vsakdo sprosti notranje napetosti - posledice tegale vremena. Potem je človek mogoče manj siten...

Homer je sicer predlagal zaklepanje teme, a bo bolje, da ostane odklenjena. Bi se pa potem pričkali v kaki drugi temi. Tako naj gnoj ostane kar na temle kupu...
:lol: +1

kam pa poznavalci uvrščate de Dietrich?
To bo.... vreme :oops: :mrgreen: pa cajt, drgač bi ga kvalitetneje ''zapravil''

Svojo malho sem izpustil, čeprav jo očita kak zagret FWjevc...(ki se smeje čemu?), da ne omenjam drugih :lol: (razen par realnih)
Ta-isti bi se lahko zamislili nad zapisom Bumm , če mu kaj pove...in če se ne motim je monter ?!
Niso pa Skandinavci tako visoko cenovno leteči (razen izjem).
Škoda ker se ne oglasi več podobnih z opisi
Citat:Nibe je zakon!
CTC...
Ja, ne bi bila napačna lestvica, samo različnih monterjev ali institucij...
Kje zato delajo teste ... učinkovitosti, glasnosti ...Žal let delovanj ne, te štejemo različno...oz. nekateri podobno, kot podoben vložek v TČ :wink:
Lp
ex5522 Napisal:@ Saso...
Razmišljam o dveh opcijah kaj je verjetneje da nimaš pojma o avtomobilskih znamkah ali o TČ..nekaj od tega 100% :mrgreen:

Mogoče celo oboje :wink:
uf.... Big Grin pa sem nekaj novega zvedel > daj, ko boš mel čas, mi boš malo inštrukcije dajal, da ne bom nevedem umrl :lol: :lol: :lol:
Odgovorim lahko , če še nisi razbral z Bumm-ovega ali drugih zapisov..., da večina tebi podobnih piše-razmišlja podobno:
Citat:Audi, BMW, Mercedes - Daikin, Toshiba, Fujutsu
Kronoterm = Renault
Gorenje - Daci
Niti nisem užaljen z Renojem..., le očitno bore malo veste o ''Mercedesih'', ki pa jih itak večina ne kupi Idea
Npr. nek uporabnik Daikina, prisega močno tudi na reno... :mrgreen:
Sam kot neuporabnik obojega, bi prej opravil nakup Dacie...- preverjeno srce...cukrčke, oz. opremo kupiš ali ne(ali predelaš po svoje), glede na potrebo... (kar nekateri delate pri FW, kar niti nisem nikoli pisal o slabosti , da ne bo zopet zapleta...).
Niti Telmos vam ni podal, kaj iskreno misli o FW (čeprav jo kujete med Audi, BMW, Mercedes - Daikin, Toshiba, Fujutsu )!?
Da vas ne preseneti , da sta prej iz njegove ponudbe Sonnenkraft, ter Elco ali mogoče še katera... :wink: , če se že išče ''Mercedes'' :mrgreen:
Mogoče predno se ''dvojica FW napali'' pogleda enkrat[url]httpunichr("58")//wwwunichr("46")ntbunichr("46")ch/ies/competences/heat-pump-test-center-wpzunichr("46")html?L=1[/url] :wink:
Lp
1 2
Iskanje po temi