Objave: 235
Teme: 1
Ocena:
0
Ravno to je v sloveniji za en k****
Zastopnik poslje cifre prirejene za njegov tip in kaj...
Hopa copa je notri in noben tega ne preverja...
Leti za vse tipe in firme TČ....
In to se dogaja v vseh branzah... Vsak lahko po svoje....
Po mojem se je vsaj malo boljse zanasat ma kake nemske rezultate, ceprav znajo tudi tam bit kaksne anomalijie...
Slo bananarepublika kot je... To niso anomajile, ampak stalna praksa...
Pa se ena stvar... Smo EU.... Generalni uvozniki niso potrebni in so nepotreben balast...
Rabimo uradne izpostave tujih firm
Objave: 8660
Teme: 6
Ocena:
9
Zastopnik ne more poslati kar neke številke, ampak morajo biti te rezultat meritev nekega pooblaščenega instituta
Objave: 8615
Teme: 23
Ocena:
11
Kakšne podhladitve med ogrevanjem sanitarne vode neki :oops:
Imam potratno hišo brez zalogovnika, pa med defrosti radiatorji ne postanejo hladni, pač pa manj vroči.
Med segrevanjem sanitarne vode pa se res ohladijo.
Objave: 96
Teme: 2
Ocena:
0
Če bi prebral prvi post bi ugotovil da ima uporabnik talno gretje in pasivno hišo ne pa radiatorje in 5cm izolacije. Še vedno menim da je 6kW občutno preveč za tako hišo sploh pa ne kakšen inverter ki pokuri 105 W v mirovanju saj bo po mojih izkušnjah v manj mrzlih mesecih več pokurila TČ v mirovanju kot v ogrevanju. Podatek 105W sem našel v Migaj-evem postu če je pravilen pa ne vem če je v tako hišo ne paše taka ćrpalka. Pri mojih 30 cm izolacije v 8 urah brez ogrevanja pri minusu pade temperatura za kakšno stopinjo.
Ocena:
0
105 W na dan ali kakšno drugo časovno enoto?
Objave: 8660
Teme: 6
Ocena:
9
A ti to kar posplošuješ teh 105W v mirovanju na vse inverterje?
No s takimi alarmantnimi trditvami delaš samo "štalo"
In če bi prebral še kaj, kar je Migaj napisal, bi lahko takoj ugotovil, da je bilo teh 105W omenjenih zgolj za Daikin HT.
Ocena:
0
se vedno ne vem na katero enoto taka poraba...
če je na dan....potem to znese na 100 dni okoli 10 kW
če pa je na uro...
pol pa je za crknit smešno in bi tako napravo morali takoj izvzeti iz ekosklada...
55 inčni samsung led tv...mi trenutno porabi 55 W na uro....
no vsaj tako trdi televizija sama o sebi
Objave: 2146
Teme: 17
Ocena:
0
Če se prav spolnim je za lt v tehnični specifikaciji deklarirana standby poraba 7.5W
Objave: 4089
Teme: 19
Ocena:
1
Teh 105w je poraba kontrolne lučke vklopa?
Objave: 5058
Teme: 8
Ocena:
3
@kody
W je W in izraža moč ali če hočeš energijo Wh na neko časovno enoto, ki si jo lahko poljubno sam izbereš kakor ti paše.
Na primer:
Odjemna moč mojega inverterja v stand by je približno 20W. Ali če hočeš 20Ws na sekundo ali če hočeš 20Wh na uro ali če hočeš 20Wdni na dan ali 0.02kWh na uro ali 0.48kWh na dan in tako naprej ....
Ocena:
0
Moja DHT žre kar 105W - pa se ne sekiram.
Sem pravkar izmeril krog na starem števcu: 4 minute 45 sekund (30/285*1000).
Meni je bolj čudno to, da je tudi pozimi enaka STB poraba v mirovanju, čeprav bi spodnji grelec zunanje enote moral STB porabo povečati. Ali pa tisti deluje samo v času obratovanja pri zunanjih temperaturah pod +2°C ?
Skopirano z druge debate avtor Migaj. Jaz bi se pa sekiral, marca ko porabim kakšnih 3 do 4 kw na dan bi mi črpalka dodala še 2,5kW ?