Monter Napisal:Monter
Naslov prispevka: Re: Kotli na pelete Centrometal PEL-TEC Odgovori s citatom
Pin je nekaj kar sami uporabniki naj nebi smeli vedet in ga vedo izključno serviserji.
Lp
Se strinjam, vendar imajo dobre regulacije tudi varovanje preko katerih, naj se ne bi dalo regulirat. So kotli z regulacijami, katere lahko uporabnik lahko regulira le do meje spodnjega oziroma gornjega limita še sprejemljivega delovanja. Pogoji
delovanja kotla se spreminjajo z več parametri, katere lahko tudi malo bolj razgledan človek spremeni. Nevešči bodo itak poklicali monterja. Če se bojiš šarjenja otrok imaš pa itak otroško ključavnico.
jani65
Prijatel ,kotel plačam
Prav imaš, kotel si plačal, problem je samo pri uveljavljanju garancije, če se kaj zalomi. Je pa res, da ti v uri ali dveh montaže ali dela servisa, majster ne bo prepoznal vseh fines kurjačevih in kotlovih muh . Razumem pa tudi, da ti monter - serviser đabe, ne bo hodil prenastavljat, ob zamenjavi peletov in ob drugih neprilikah pri nastavitvah katere lahko sam popraviš.
Sem se pa pozanimal o tvojem kotlu, tehnični specifikaciji tvojega kotla in po načinu, regulacije, krmiljenja in količini kotlovske vode ki je trikratna napram moji. Se pa na tem mestu opravičujem za vehementno vztrajanje z zalogovnikom z moje strani. In očitno si imel srečo pri izbiri monterja vsaj z nasvetom.